Latvijas Universitātes (LU) Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (PPMF) Pedagoģijas nodaļas profesore Zanda Rubene un Pedagoģijas doktorants Raimonds Strods vizītē Ukrainas Nacionālajā M. Dragomanova Pedagoģijas universitātē Kijevā, tiekoties ar universitātes rektoru, prof. V. Andruščenko un LU Goda doktoru, prof. Vladimiru Jevtukhu.

No 21. līdz 23. aprīlim Latvijas Universitātes (LU) Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (PPMF) Pedagoģijas nodaļas profesore Zanda Rubene un LU Pedagoģijas doktora programmas students Raimonds Strods viesojās Ukrainas Nacionālajā M. Dragomanova Pedagoģijas universitātē Kijevā.

 Vizītes laikā  LU profesore Dr.paed. Zanda Rubene nolasīja lekciju bakalaura un doktora programmas studentiem par tēmu “Kritiskā domāšana pieaugušo izglītībā”. Pēc lekcijas tika diskutēts par kritiskās domāšanas aktualitāti studiju procesā, pieaugušo izglītībā un tās potenciālu personības pilnveides veicināšanai. Abi Latvijas Universitātes pārstāvji - Z.Rubene un R.Strods piedalījās pieņemšanā pie Ukrainas Nacionālās M. Dragomanova Pedagoģijas universitātes rektora prof. V. Andruščenko, kurā kopā ar LU Goda doktoru, prof. Vladimiru Jevtukhu tika pārspriesta partneruniversitāšu turpmākā sadarbība.

Dalīties