Jau rīt, 16. martā, Latvijas Universitātes dāmu basketbola komanda aizvadīs kārtējo Apvienotā Latvijas-Igaunijas Sieviešu Basketbola čempionāta spēli, tiekoties ar spēcīgo RTU/Merks komandu. Spēle notiks savā arēnā, Diagnostikas centrā, plkst. 18:00.

Iepriekšējā tikšanās reize ar Rīgas Tehniskās Universitātes spēlētājām notika pašā sezonas sākumā. Toreiz, 23. oktobrī, mūsu meitenēm pietrūka pavisam nedaudz, lai pārspētu pretinieces – 56:45. Tad RTU/Merks komanda bija novājinātā sastāvā, kas līdz šim vairs nav atkārtojies, un tas nozīmē, ka rītdien, lai izcīnītu uzvaru, Latvijas Universitātes spēlētājām būs jāpārspēj pašām sevi. Ja palūkojas abu komandu statistikas rādītājos, tad diemžēl jāatzīst, ka uz papīra pretinieces mūs pārspēj teju visos rādītājos. Arī turnīra tabulā RTU/Merks atrodas priekšā. Pateicoties 15 izcīnītajām uzvarām, viņas ieņem 4. vietu kopvērtējumā, bet 3. – starp Latvijas komandām. Mūsu meitenēm šajā čempionātā ir veicies diametrāli pretēji – vien 4 uzvaras un 10. vieta turnīra tabulā. Spēlē noteikti lielu uzmanību būs jāpievērš pretinieču komandas līderei Laurai Auderei, kura vidēji katrā spēlē gūst 20 punktus un izcīna 9 atlēkušās bumbas. Arī jaunā spēlētāja Asnāte Fomina var būt bīstama. Viennozīmīgi, lai spētu pārvarēt RTU/Merks pretestību, būs vajadzīga saliedēta spēle. Uz laukuma jāatrodas nevis 5 dažādām spēlētājām, bet vienai komandai. Ja rītdien izdosies uzvarēt, gandarījumu vēl lielāku padarīs fakts, ka RTU/Merks nav pārspēts jau  divas sezonas, tāpēc vingrinām balsis un dodamies atbalstīt meitenes! Par lielu LU!

16.03.2013., 18:00

Diagnostikas centrs (Kā nokļūt?)

Latvijas Universitāte – RTU/Merks

 

 

Basketbola komandu Latvijas Universitāte atbalsta: Latvijas Universitāte, TelCom, Veselības centrs 4, Magnerot, Nike, Swedbank, Venden, Fotokalendari.lv, Digitālās Drukas Studija, Papyrus, Sportland, X-Power, KOTAI un Rīgas Olimpiskais Sporta centrs. 

Seko mums un uzzini pirmais:

      

Dalīties