Foto: FS Masters

Valsts svētkus gaidot 10. novembrī "Latvijas Universitāte/FS Masters" devās izbraukumā, lai aizvadītu florbola spēli pret "SK Slampe/ Zevid". "LU/FS Masters" spēli gan iesāka, gan noslēdza ar pārliecinošiem gājieniem, kas nodrošināja pilnīgu pretinieku sagrāvi un +3 punktus šīs sezonas tabulai. Uz doto brīdi paliekam ne tikai nepārspēti laukumā gūstot sezonas 7. uzvaru, kā arī tabulā, kur pārliecinoši ierindojamies pirmajā pozīcijā.

Pirmās trešdaļas un arī spēles rezultāts tika atklāts 4. minūtē, kas "Latvijas Universitātes/FS Masters" spēlētājs Kārlis Spilbergs veica rezultatīvu piespēli Gustavam Markam Zariņam, kurš veiksmīgi bumbiņu raidīja pretinieku vārtos. Nedaudz vēlāk arī LU pārstāvētā komanda guva nākamos vārtus. Pretinieki gan nevēlējās spēli atdot "LU/FS Masters" vadībā, kas rezultējās ar vārtu guvumu 6. minūtē. Pirmās trešdaļa vidū spēles rezultāts bija 2:1 atstājot "SK Slampe/ Zevid" iedzinēju pozīcijā. "LU/FS Masters" vēloties gūt drošāku pārsvaru guva vēl 4 vārtus pirmajā spēles daļā, kas deva pārliecinošu vadības pozīciju ar rezultātu 6:1.

Atgriežoties no pārtraukuma, puiši bija pilni enerģijas, kas nodrošināja veiksmīgu vārtu guvumu arī otrās trešdaļas trešajā minūtē, atstājot pretiniekus vēl lielāka iedzinēju lomā. "SK Slampe/ Zevid" gan rādīja savas spējas un pāris sekundes vēlāk guva savus otros vārtus spēle. Spēles 37. minūtēm atguvām 6 vārtu pārsvaru, kas "LU/FS Masters" veiksmīgi guva vārtus. Sportā neiztikt bez sodiem un pārkāpumiem, šajā spēlē pretiniekiem tika dota iespēja veikt soda metienu. Mūsu universitātes pārstāvētai komandai par laimi, šis metiens izradījās neveiksmīgi un otro trešdaļu arī noslēdzām vadībā 8:2.

Spēles noslēdzošo posmu iesākām ar gūtiem vārtiem 43. trešās trešdaļas sekundē. Arī turpinājumā skatītājus un pretiniekus pārsteidzām ar veiksmīgiem vārtiem atlikušās spēles laikā. Pēc veiksmīgiem 7 vārtu guvumiem pēdējā trešdaļā varējām teikt, ka esam pilīgi sagrāvuši pretiniekus, neatstājot viņiem nevienu iespēju gūt punktu spēles noslēdzošajā trešdaļā. Jau iesākot pēdējo trešdaļu varēja nojaust, ka uzvara būs "LU/FS Masters", bet par 9 pēc kārtas gūtiem vārtiem neviens nebija pārliecināts. Spēli noslēdzām ar 14 vārtu pārsvaru jeb 16:2 "LU/FS Masters" labā.

Visi spēlētāji rādīja lielisku sniegumu, bet par labāko spēlētāju atzina spēles pirmo vārtu guvēju Gustavu Marku Zariņu, kurš kopumā guva 4 vārtus un deva 3 rezultatīvas piespēles. Pa 3 punktiem ir arī Kārlim Spilbergam (2+1), Renāram Liepiņam (2+1) un Edvardam Staķim (1+2). Ļoti daudz spēlētāju pievienoja pa kādam punktam personīgajā statistikas tabulā.

Nākamo spēli aizvadīsim 19. novembrī 14:00 pa dienu, kad savā laukumā, Ulbrokā, uzņemsim Kuldīgas NSS/Linde Grupa.

Priecājamies par florbolistu panākumiem un vēlam veiksmi atlikušajā sezonā!

 

 

Dalīties