Foto:FS Masters

Valsts svētku nedēļas nogalē, 19. novembrī, florbola komanda "Latvijas Universitāte/FS Masters" savā laukumā uzņēma Kuldīgas "NSS/Linde Grupa" spēlētājus. Sīvā un neparedzamā cīņā pārspēja pretiniekus ar rezultātu 7:4, gūstot 5. uzvaru pēc kārtas.

Pirmo periodu abas komandas iesāka spēcīgi cīnoties viena pret otru līdz 12. minūtē pretinieki atklāja spēles rezultātu. Arī nākamie vārti, mazāk kā pēc 3 minūtēm, tika gūti pretinieku labā. LU/FS Masters gan nevēlējās pārtraukumā doties “sausā”, tāpēc 17 sekundes pirms trešdaļas beigām, Renārs Liepiņš atklāja arī mūsu komanadas rezultātu pēc veiksmīgi saņemtas piespēles no Kārļa Spilberga.

Otro trešdālu sākām iedzinēju pozīcijā 1:2, bet ātri vien Roberts Trofimenko izlīdzināja rezultātu uz 2:2. Spēles 28. minūtē Kristers Leksis guva vārtus uz izrāvāmies vadībā par vienu vārtu guvumu. Pretinieki gan pāris minūtēs atguva zaudētos vārtus izlīdzinot rezultātu 3:3. LU/FS Masters gan neatslāba un pirms došanās 10 minūšu pārtraukumā guva savus 4. vārtus, kuru autors bija Kristaps Petrovskis, savukārt, rezultatīvu piespēli raidīja Kristers Leksis.

Noslēdzošo jeb trešo trešadaļu sākām ar vēl vienu veiksmīgu vārtu guvumu, kad 41. minūtē Roberts Trofimenko iemeta bumbiņu pretinieku vārtos. Maksis Klūga pēc Rodrigo Rotkājas veiksmīgās piespēles palielināja rezultātu starpību līdz 6:3 starp LU/FS Masters un Kuldīgas NSS/Linde Grupa. Nedaudz vēlāk pretinieki samazināja rezultātu starpību gūstot savus ceturtos vārtus. Noslēdzošo vārtu autors bija mūsu komandas spēlētājs Roberts Trofimenko, kas saņemot piespēli no Gustava Marka Zariņa, guva 7. vārtus.

Par šīs spēles labāko spēlētāju LU/FS Masters komandā tika atzīts pēdējo vārtu autors Roberts Trofimenko, kurš spēlē bija guvis vēl 2 vārtus. Kristers Leksis pesonīgajai tabulai pievienoja 2 punktus gan par rezulatīvu piespēli, gan par veiksmīgu vārtu guvumu. Pēc aizvadītām 9 spēlēm turamies tabulas augšpusē ar 24 punktiem.

Nākamā spēle jau 25. novembrī, izbraukumā pret Talsu Nss/Tx Koks.

Dalīties