2019. gada 15. un 21. decembrī, Elektrum Olimpiskajā centrā risinājās spraigi mači starp vīriešu 1. līgas komandām LU/FS Masters vs FK Kurši FSS un LU/FS Masters vs FK Jeno. Šajās cīņās pārāki bija LU/ FS Masters komanda ar rezultātiem 12:4 un 7:4, pārspējot FK Kurši FSS un FK Jeno.

Latvijas Universitāte/ FS Masters pēc 1. regulārās sezonas apļa atrodas 1. vietā Rietumu konferencē. Kopā ir 2. spēļu apļi un 2 konferences - Austrumu un Rietumu. Pirmajā spēļu aplī, tika zaudētas 2 spēles pret komandām RTU/ Rockets un Kuldīgu/ KNSS. Šajā gadā LU/ FS Masters ir viena no jaunākajām komandām spēlētāju vecuma ziņā, bet spēj sevi labi parādīt pieredzējušām komandām, ko pierāda čempionāta tabula.

Pašlaik līdz Jaunajam gadam komanda atpūšas un strādā induviduāli, bet no Jaunā gada atsākas treniņi, un gatavojas turpmākajai sezonai, kā arī play-offiem. Latvijas Universitāte/ FS Masters vēl visiem laimīgu Jauno gadu un priecīgus Ziemassvētkus.

LU/ FS Masters spēlētāja, Ralfa Vindeļa #13, komentārs par aizvadītajām spēlēm: “Abas spēles sākām produktīvi, izmantojām savas iespējas un guvām pārsvaru jau pirmajā periodā. Diemžēl 3. periodā pietrūkst asuma, kas noved pie  nepieņemami ielaistiem vārtiem. Kopumā spēles bija labas, aizvadītas mūsu labā, bet vajadzētu piestrādāt pie rezultāta noturēšanas un neielaist muļķīgus vārtus. Tagad atpūšamies un pēc Jaunā gada turpinam strādāt. Priecīgus visiem svētkus!” 

Dalīties