Foto avots: FS Masters

19. janvārī “Rimi OC” norisinājās florbola spēle starp “Latvijas Universitāte/FS Masters” un “SK Slampe/Zevid”. Spēlē bija vērojama sīva cīņa starp abām komandām, kas turēja intrigu līdz pat trešajam periodam, līdz mūsējie sāka ņemt virsroku. Spēle noslēdzās ar rezultātu 6:4.

Pirmā perioda rezultātu 6. minūtē atklāja pretinieki, taču spēles 12. minūtē Ralfs Edvards Grīnvalds atklāja arī “LU/FS Masters” rezultātu pēc veiksmīgas piespēles no Roberta Trofimenko. Pirmais periods noslēdzās ar neizšķirtu - 1:1. Pēc nelielā pārtraukuma Roberts Trofimenko ar Gvido Mieža palīdzību guva otros “LU/FS Masters” vārtus. Mazāk kā pēc piecām minūtēm, spēles 29. minūtē, Maksis Klūga ar “ērgļa acs” palīdzību guva 3. vārtus. 32. un 38. minūtē “SK Slampe/Zevid” izlīdzināja rezultātu uz 3:3. “LU/FS Masters” florbola komanda vēlējās pārtraukumā doties atrodoties vadībā, tāpēc Rodrigo Rotkājam un Laurim Nazarovam saspēlējoties tika gūti vēl vieni vārti. Arī noslēdzošo trešdaļu Renārs Liepiņš un “LU/FS Masters” iesāka ar veiksmīgu vārtu guvumu 42. minūtē. Spēlei ritot spraigā cīņa un mušu florbola komandai atrodoties vairākumā tika gūti sestie “Latvijas Universitāte/FS Masters” vārti. Vārtu autors bija Renārs Liepiņš, savukārt, piespēli padeva Maksis Klūga. “SK Slampe/Zevid” izdevās gūt vārtus pašā spēles izskaņā, bet tas nebija pietiekami, lai izrautu uzvaru.

Kā “LU/FS Masters” labākais spēlētājs tika atzīts Lauris Nazarovs ar vienu vārtu guvumu. Pa vienam vārtu guvumam un vienai rezultatīvai piespēlei bija Robertam Trofimenko un Maksim Klūgam. Renārs Liepiņš guva divus punktus jeb divus vārtu guvumus.

Nākamā spēle jau pēc nedēļas, “Rimi OC”.

Sveicam ar uzvaru un 1. vietu tabulā!

Dalīties