Aizvadītās nedēļas darba dienu izskaņā, 12. janvārī, florbola komanda “Latvijas Universitāte/FS Masters” viesos uzņēma “FK Ozolnieki/JN”. Piektdienas vakarā “Rimi OC” fanus priecēja pārliecinoša universitātes florbola komandas spēle, kas rezultējās ar graujošu rezultātu 11 pret 4 “Latvijas Universitāte/FS Masters” labā.

Pirmo trešdaļu iesākām mierīgi ļaujot rezultātu atklāt pretiniekiem ar diviem vārtu guvumiem pēc kārtas. 16.minūtē spēli lēnām pārņēmām savā kontrolē atspēlējot vienu vārtu guvumu. Nevēloties pārtraukumā doties iedzinēju pozīcijā pēdējās pirmās trešdaļas sekundēs guvām arī otros vārtus, kas izlīdzināja rezultātu 2:2.

Atgriežoties pēc veiksmīgas 10 minūšu pauzes, pilnīga spēles kontrole bija “LU/FS Masters” pārvaldībā. 29. un 31. minūtē precīzi raidījām bumbiņu pretinieku vārtos, izveidojot 2 punktu pārsvaru. “FK Ozolnieki/JN” gan 2 minūtes pēc pēdējo vārtu guvuma atspēlēja 1 punktu. Ne tikai spēles kontrole, bet arī veiksme bija mūsu pusē. Mūsu florbolisti guva 4 rezultatīvus vārtus pēc kārtas, sagraujot pretiniekus. Kas rezultējās ar 5 punktu pārsvaru un vārtsarga maiņu  “FK Ozolnieki/JN” komandā.

Pēc veiksmīgi aizvadīta otrā perioda, cīņas spars un motivācija bija neizsīkstoša. Aizrautīga un sīva spēle izklaidēja skatītājus. Savukārt, sportisti neatlaidīgi cīnījās par katru laukuma centimetru. Trešajai trešdaļai ritot uz otru pusi, precīzie metieni vārtu virzienā atgriezās. “LU/FS Masters” pēc kārtas raidīja 4 precīzus metienus. Rezultāts bija 11:3, FK Ozolnieki/JN” gan nezaudēja pēdējās cerības un pašā spēles izskaņā guva savus ceturtos vārtus. Spēle tika noslēgta ar milzīgu pārsvaru 11 pret 4 “Latvijas Universitāte/FS Masters” labā.

Artis Leimanis tika atzīts par labāko spēlētāju “Latvijas Universitāte/FS Masters” sastāvā gūstot 3 vārtus. Pa 3 vārtu guvumiem ir arī Kārlim Spilbergam, Gustavam Markam Zariņam, savukārt, Ralfs Edvards Grīnvalds visas spēles garumā raidīja 3 rezultatīvas piespēles.

19. janvārī tiks aizvadīta nākamā spēle “Rimi OC”, kad viesos uzņemsim “SK Slampe/Zevid”.

Apsveicam mūsu florbolistus!

Dalīties