Foto: Eva Zariņa

Pirmajā šī gada piektdienā, 5.janvārī, mūsu florbola komanda “Latvijas Universitāte/FS Masters” viesos uzņēma “FK Kurši FSS”. Spēle tika aizvadīta spraigā un intrigas pilnā cīņā, taču beigās uzvaru guva viesi.

Aizsākot pirmo periodu, mūsu puiši nespēja iejusties spēles ritmā, kas ļāva liepājniekiem 5. minūtē gūt pirmo vārtus atklājot spēles rezultātu. Turpinot cīņu par bumbiņu un nākamo vārtu guvumu, veiksme atkal nospīdēja “FK Kurši FSS” pusē, ļaujot viņiem gūt nākamos vārtus. Pirmā trešdaļa noslēdzās 0:2 atstājot “LU/FS Masters” iedzinējos.

Pārtraukumā mūsu puiši saņēmās un otrajā trešdaļā metās iekšā ar jaunu enerģiju. Nenoliedzami tas palīdzēja, jo 26. spēles minūtē Rūdolfs Drevinskis ar Gustava Marka Zariņa piespēli atklāja “LU/FS Masters” rezultātu. “FK Kurši FSS” vēloties atgūt zaudēto vārtu guvumu 33. minūtē sekmīgi bumiņu raidīja mūsu vārtos, kas atkal “LU/FS Masters” atstāja iedzinējos par 2 punktiem. Pārtraukumā bija jādodas iedzinēju pozīcijā 1:3.

Noslēdzošo trešdaļu “sagaršojām spēles garšu”, kā arī izjutām veiksmi mūsu pusē, kas ļāva gūt 2 vārtus pēc kārtas. Pirmos šīs trešdaļas vārtu autors spēles 45. minūtē bija Gustavs Marks Zariņš, savukārt, veiksmīgo piespēli raidīja Jurģis Patriks Aizupietis. “LU/FS Masters” trešo vārtu autors bija Rūdolfs Drevinskis, kas savu meistarību pierādīja pats. Pēc neprecīzi nospēlētiem gājieniem “FK Kurši FSS” tika dota iespēja veikt soda metienu. To arī veiksmīgi realizējot, tas ļāva spēli noslēgt atstājot mūs iedzinēju pozīcijā ar rezultātu 3:4.

Kā spēles labākais spēlētājs tika atzīts 2 vārtu autors Rūdolfs Drevinskis. Pa 2(1+1) rezultatīviem punktiem ir arī Gustavam Markam Zariņam, taču Jurģis Patriks Aizupietis personīgajai statistikai pievienoja 1 rezultatīvu piespēli. Nākamo spēli aizvadīsim 12.01, kad viesos uzņemsim FK Ozolnieki/JN.

Sakām paldies mūsu florbolistiem par skatītājiem aizraujošu spēli, kā arī vēlam panākumiem bagātu jauno – 2024. gadu.

Dalīties