Foto: Anita Stukāne

Darba nedēļas izskaņā, 27.oktobrī, LU pārstāvētā florbola komanda “Latvijas Universitāte/FS Masters” devās izbraukumā uz Ozolnieku vidusskolu, lai aizvadītu šīs sezonas septīto spēli. Šajā cīņā pretinieki bija FK “Ozolnieki/JN”, kurus veiksmīgi pieveicām ar rezultātu 18:6.

Pirmās trešdaļas piektajā minūtē rezultātu atklāja mūsu komandas spēlētājs Maksis Klūga. 13 sekundes vēlāk tikām pie vēl viena vārtu guvuma. Spēles devītajā minūtē pretinieki atklāja savu rezultātu un guva savus primos vārtus spēlē, taču pirmās trešdaļas izskaņā “LU/FS Masters” guva vēl viena punktu, kas pārtraukumā ļāva doties ar rezultātu 3:1.

Pēc pārtraukuma turpinājām izrādīt pārākumu pār pretiniekiem un guvām 5 punktus pēc kārtas, kas kopumā deva 7 punktu pārsvaru. Florbola klubs “Ozolnieki/JN” gan nezaudēja cerību par uzvaru un spēles 35. minūtē guva vārtus. Mūsu puiši turpināja izrādīt savu meistarību un otrās trešdaļas izskaņā guva vēl divus vārtus, kas jau deva 8 punktu pārsvaru pār pretiniekiem.

Spēles pēdējās 20 minūtes tika aizsāktas ar rezultātu 10:2 “LU/FS Masters” labā. Jau 13 sekundes pēc trešdaļas sākuma guvām vārtus. Arī spēles 43. minūtē veiksmīgi bumbiņu raidījām pretinieku vārtos un rezultātu palielinājām uz 12:2. Neilgi pēc tā pretinieki atspēlējās ar veiksmīgu vārtu guvumu, taču mazāk kā pēc 30 sekundēm atguvām 10 punktu pārsvaru. Pretinieku komanda veica vārtsarga maiņu un spēlēs 45. un 46. minūtē guva vārtus. Katra komanda guva vēl pa vieniem vārtiem, bet mūsējie bija pierādījuši savu pārsvaru ar rezultātu 14:6.  Pēdējās spēles minūtēs sagrāvām pretiniekus pilnībā, guvām vēl 4 rezultatīvus vārtus un spēli noslēdzām ar 12 punktu pārsvaru.

Kā šīs spēles labākais spēlētājs tika atzīts Artemijs Smironovs ar 2 vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm, 4 punktus (2+2) savā kontā guva arī Lauris Nazarovs. Rezultatīvākais spēlētājs bija Krišjānis Krēmers ar vienu vārtu guvumu un 4 veiksmīgām piespēlēm. Savukārt, 3 vārtus guva Renārs Liepiņš. Pēc 7 aizvadītām spēlēm LU/FS Masters ierindojas tabulas 1.vietā.

 

 

 

Dalīties