Latvijas Universitātes Studentu padomes (LU SP) rīkotajā ikgadējā Pavasara talkā aicināti piedalīties studenti, mācībspēki, draugi, radi un paziņas. Talka ir lielisks veids, kā radošā gaisotnē sakopt Universitātes teritoriju, saliedēties un atraktīvi pavadīt silto un saulaino piektdienu! Talka paredzēta 3. maijā.

Šī gada Pavasara talkas ietvaros LU SP aicina visus interesentus, kuri vēlas izkustēties un sakopt tuvējo apkārtni, uz kopīgu pastrādāšanu 3. maijā, piektdien, no plkst. 11.00 LU Rododendru selekcijas un izmēģinājumu audzētavā "Babīte", “Rododendros”, Spilvē. Pēc darbu beigšanas paredzēts kopīgs pikniks un dažādas aktivitātes audzētavas teritorijā. Talcinieki tiks nodrošināti ar maisiem, darbarīkiem un cimdiem, bet noteikti nekautrējies ņemt līdzi savu aprīkojumu, jo tā darbi ritētu vēl raitāk!

Bet kas gan būtu talka bez jautrības? Paralēli talkai norisināsies arī ikgadējās sacensības par aktīvākās fakultātes titulu, tāpēc līdzi aicini arī savus kursabiedrus un citus fakultātes biedrus. Fakultāte, kura sevi talkā būs pārstāvējusi ar vislielāko studentu un mācībspēku skaitu, iegūs pārsteiguma balvu, sola talkas organizatori. 

Līdz talkas vietai “Babīte” nokļūt var ar sabiedrisko transportu:

  • vilcieni Rīga - Jūrmala un Jūrmala - Rīga līdz dzelzceļa stacijai Babīte

  • 4. autobuss (Abrenes iela - Piņķi) līdz pieturai Ceļš uz Vārnukrogu

  • 13. autobuss (Preču 2 - Babītes stacija) līdz pieturai Ceļš uz Vārnukrogu

Google Maps Saite uz audzētavu – ej.uz/rododendri-lu

Dalīties