Svētdien, 24. novembrī, plkst. 17:30 Elektrum Olimpiskajā centrā spēkus laukumā mēros basketbola komandas “Latvijas Universitātes” spēlētāji pret Parnu Sadam komandu.

Parnu Sadam komanda šo sezonu ir iesākusi ar vienpadsmit spēlēs izcīnītām četrām uzvarām un piedzīvotiem septiņiem zaudējumiem, kas kopvērtējuma tabulā ļauj ieņemt 10. vietu. Komanda uzvaras ir izcīnījusi pret Valmiera Glass Via komandu, Rakveres Tarvas, Tartu Ulikool, kā arī pret Jūrmala Betsafe komandu.

Rezultatīvākais spēlētājs komandā ir Jeremiah Daniel Paige, kuram spēlē vidēji iemesti 13.4 punkti. Cīņā par atlēkušajām bumbām labākais ir Lauris Blaus, kuram katrā spēlē vidēji 7.2 bumbas. Un piespēlēs produktīvākais ir Siim – Markus Post, kurš izcēlies ar 6.6 piespēlēm spēlē.

 

Basketbola komanda “Latvijas Universitāte” 2019./2020. gada sezonā ir aizvadījusi desmit spēles – izcīnot divas uzvaras un piedzīvojot astoņus zaudējumus. Kopvērtējuma tabulā komanda ieņem 13 vietu.

Pēdējā spēlē lieliski nospēlēja visa komanda un izcīnīja svarīgu uzvaru pār BK Liepāja (102:92), kas deva arī emocijas, kas noderēs nākamajās spēlēs.

Komandas līderis  gūto punktu ziņā šobrīd ir Renārs Birkāns, kuram vidēji 13.3 punkti spēlē. Atlēkušajās bumbās labākais ir Kārlis Žunda, kuram spēlē izcīnītas 5.3 bumbas.  Rezultatīvo piespēļu augšgalā arī ir Renārs Birkāns, kuram vidēji 4 piespēles spēlē.

Nākamo spēli komanda aizvadīs jau sestdien, 30. novembrī, plkst. 20:00 Elektrum Olimpiskajā centrā pret Rakveres Tarvas komandu.

 

           

Dalīties