© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

No 13. jūlija līdz 3. augustam Latvijas Universitātē notiks pieteikšanās bakalaura un koledžas līmeņa studijām. Aicinām iepazīt savu nākotnes fakultāti no dažādiem skatupunktiem!

Bioloģijas fakultāte (BF)

BF piedāvā daudzpusīgas studijas – iegūsti zināšanas bioloģijā, ķīmijā, medicīnā, fizikā un ģeogrāfijā. Fakultāte piedāvā mūsdienīgas auditorijas un laboratorijas. LU biologi strādā pie Covid-19 vīrusa izpētes un vakcīnu izstrādes.

 

Datorikas fakultāte (DF)

DF piedāvā mūsdienīgas Eiropas ekspertu un Latvijas darba devēju atzītas studijas. Fakultātes studiju programma “Datorzinātnes” ir darba devēju ieteiktākā studiju programma Latvijā. DF pasniedz mācībspēki ar pasaules universitāšu izglītību un pieredzi.

 

Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte (FMOF)

Studijas FMOF ir tramplīns tālākām studiju iespējām un starptautiskai karjerai. Studijas ir pastiprināti sasaistītas ar zinātni un industriju. Iespēja gūt pieredzi pētniecībā jau studiju laikā.

                    

 

Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte (ĢZZF)

ĢZZF pētnieki ir visur – pat Antarktīdā! Fakultāte piedāvā daudzpusīgas starpdisciplināras studiju programmas un modernu studiju vidi, kā arī iespēju iesaistīties dažādu projektu realizācijā no studenta “sola”!

 

Ķīmijas fakultāte (ĶF)

ĶF piedāvā Eiropā atzītu diplomu un kvalitātes zīmi. Fakultātei ir plašs sadarbības tīkls ar Latvijas rūpniecības uzņēmumiem. Absolvējot fakultāti, paveras plašas iespējas mūsdienu darba tirgū.

 

Humanitāro zinātņu fakultāte (HZF)

Studentu, Latvijas un ārvalstu mācībspēku un pētnieku skaita ziņā HZF ir viena no lielākajām LU fakultātēm. Fakultātē ir iespēja apgūt vairāk nekā 20 dažādas valodas. HZF ir izveidojusies cieša sadarbība ar valstu vēstniecībām Latvijā un ārvalstu institūtiem.

                    

Teoloģijas fakultāte (TF)

TF ir fakultāte ar 100 gadus ilgu vēsturi. Studentiem jau studiju laikā paveras iespēja iesaistīties  sadarbības projektos arī ārpus Latvijas. Absolvējot fakultāti, paveras unikālas darba iespējas.

 

Vēstures un filozofijas fakultāte (VFF)

VFF ir vieta, kur tiekas un sadzīvo senais un modernais, tradīcijas un laikmetīgais. VFF ir vienīgā vieta Latvijā, kur filozofiju var studēt kā studiju programmu. Fakultāte paver darba un pētniecības iespējas jau studiju laikā.

 

Medicīnas fakultāte (MF)

Medicīnas fakultāte ir straujāk augošā un studentu pieprasītākā LU fakultāte. Fakultātes absolventi ir atzīti nozares profesionāļi. MF mācībspēki ir Latvijā vadošie ārsti un speciālisti dažādās medicīnas jomās. Fakultātē pēta, kā uzlabot pacientu veselību un dzīves kvalitāti.

 

Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte (BVEF)

BVEF piedāvā labāko biznesa izglītību Latvijā. Fakultātē ir lielākais studentu Biznesa inkubators Latvijā. BVEF piedāvā vairāk nekā 100 budžeta un 1000 maksas studiju vietas. 99% fakultātes absolventu strādā un veido veiksmīgu karjeru.

                    

Juridiskā fakultāte (JF)

JF ir senākā un lielākā juridiskās izglītības realizētāja Latvijā. Fakultāte lepojas un ir pazīstama ar saviem mācībspēkiem un absolventiem – izciliem juristiem. Absolvējošo juristu darbs ir ļoti augsti novērtēts.

 

Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte (PPMF)

PPMF ir lielākais skolotāju un psihologu izglītības centrs Latvijā. Fakultāte piedāvā vispopulārākās nākotnes profesijas – izglītības, cilvēku un vides pārmaiņām, ko var apgūt ilgstoši akreditētās un kvalitatīvās studiju programmās. Fakultāte piedāvā īpašas stipendijas tieši PPMF studentiem.

 

Sociālo zinātņu fakultāte (SZF)

SZF piedāvā starptautiski atzītas studijas modernā vidē. Fakultātē pasniedz lekcijas un nodarbības vada savas nozares eksperti. Studijās teorija tiek veiksmīgi apvienota ar praksi.

                    

Dalīties

Saistītais saturs

Pirmā šī gada reflektante LU izvēlējusies studēt filozofiju
27.07.2020.

Pirmā šī gada reflektante LU izvēlējusies studēt filozofiju

Turpinās elektroniskā pieteikšanās studijām Latvijas Universitātē
24.07.2020.

Turpinās elektroniskā pieteikšanās studijām Latvijas Universitātē

LU sākusies pieteikšanās maģistra līmeņa studijām
07.07.2020.

LU sākusies pieteikšanās maģistra līmeņa studijām

Izvēlies panākumus! Nāc studēt LU
01.07.2020.

Izvēlies panākumus! Nāc studēt LU