Pieteikšanās koledžas un bakalaura līmeņa studijām

Pieteikties studijām varēs gan elektroniski, gan arī ierodoties uz vietas augstskolās.

Elektroniskā pieteikšanās studijām un pieteikumu apstiprināšana norisināsies no 13. jūlija līdz 2. augustam. Savukārt elektronisko pieteikumu klātienē varēs apstiprināt līdz 3. augustam, bet pieteikumu izveidot un apstiprināt klātienē vienā no augstskolu uzņemšanas punktiem varēs no 27. jūlija līdz 3. augustam.

Elektroniski pieteikties un pieteikumu arī elektroniski apstiprināt varēs studētgribētāji, kas vidējo izglītību ieguvuši 2019. vai 2020. gadā. Tas nozīmē, ka nebūs jāierodas apstiprināt pieteikumu uz vietas universitātē (ar dažiem izņēmumiem).

Savukārt tie studētgribētāji, kas vidējo izglītību ieguvuši pirms 2019. gada, studijām varēs pieteikties elektroniski, bet pieteikums būs jāapstiprina klātienē vienā no augstskolu uzņemšanas punktiem.   

Ja studētgribētājs nevēlas izmantot elektronisko pieteikumu e-pakalpojumā, tad pieteikumu varēs izveidot un apstiprināt klātienē vienā no augstskolu uzņemšanas punktiem.

Vairāk informācijas par pieteikšanos

 

Pieteikšanās maģistra līmeņa studijām turpinās

LU piedāvā iespēju joprojām pieteikties maģistra līmeņa studijām no 22. jūlija līdz 1. septembrim.

Uzņemšanas turpināšanā maģistra līmeņa studijās iespējams pieteikties, aizpildot elektronisko veidlapu un augšupielādējot nepieciešamos dokumentus, vai arī pieteikties klātienē fakultātē vai filiālē. Elektroniskā veidlapa būs pieejama no 22. jūlija plkst. 9.00 līdz 1. septembrim plkst. 14.00.

Studijām arī iespējams pieteikties klātienē fakultātē vai filiālē.

Uzņemšanas laiki:

 

Pieteikšanās doktorantūras līmeņa studijām

Pieteikumu iesniegšana notiek no 24. augusta līdz 4. septembrim (no plkst. 9.00 līdz 12.30 un no 13.00 līdz 16.00) LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19, 114. telpā. Gadījumos, kad persona nevar personīgi ierasties norādītajos datumos, tā iesniedzamos dokumentus nosūta ieskanētā veidā uz e-pasta adresi doktorantura@lu.lv, pievienojot apliecinājumu par nosūtītajiem dokumentiem un reģistrācijas maksas apmaksas apliecinājumu.

Vairāk informācijas par pieteikšanos

 

Visu nepieciešamo informāciju par studiju iespējām un pieteikšanos iespējams uzzināt LU Studentu servisa departamentā sazinoties pa e-pastu lu@lu.lv vai tālruni 67034444.

Izvēlies panākumus, studē Latvijas Universitātē!

Dalīties

Saistītais saturs

Pirmā šī gada reflektante LU izvēlējusies studēt filozofiju
27.07.2020.

Pirmā šī gada reflektante LU izvēlējusies studēt filozofiju

LU turpinās pieteikšanās maģistra līmeņa studijām
26.07.2020.

LU turpinās pieteikšanās maģistra līmeņa studijām

Iepazīsti savu nākotnes fakultāti!
10.07.2020.

Iepazīsti savu nākotnes fakultāti!

Ko studēt? LU palīdzēs rast atbildi tiešraides pasākumā
07.07.2020.

Ko studēt? LU palīdzēs rast atbildi tiešraides pasākumā