Latvijas Universitātē (LU) sākusies elektroniskā pieteikšanās studijām! Turpmākās 13 dienas iepazīstināsim ar 13 Universitātes daudzpusīgajām fakultātēm un studiju programmām, ko tās piedāvā. Sāksim ar LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti (BVEF), kurā var iegūt labāko biznesa izglītību Latvijā!

LU BVEF diploms komentārus neprasa! Fakultāte ir devusi Latvijai labākos ekonomistus, finansistus, vadītājus un uzņēmējus. Grūti iedomāties uzņēmumu, valsts vai pašvaldības iestādi, kurā nestrādātu kāds no fakultātes absolventiem. Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta datiem, 99% fakultātes absolventu strādā un veido veiksmīgu karjeru.

Fakultātē darbojas Latvijā lielākais studentu Biznesa inkubators, kas dod iespēju studentiem izmēģināt roku biznesā – radīt un pārdot savus pirmos produktus. Savukārt foto un video studija studentiem ļauj sagatavot pirmos profesionālos mārketinga materiālus. Labākie studenti savas biznesa idejas īstenošanai katru gadu saņem līdz pat 6000 eiro lielu atbalstu!

“Mūsu fakultātes absolventi ir tie, kas ar saviem panākumiem veicinājuši to, ka LU var iegūt labāko biznesa izglītību visā Latvijā. Ir pieejamas plašas specializāciju jomas, jo zināšanu loks, ko studenti iegūst, palīdz atrast sev piemērotāko nišu darba tirgū,” uzskata LU BVEF profesore Baiba Šavriņa.

Fakultāte lepojas ar draudzīgu studentu servisu un labākajiem pasniedzējiem, kas nodrošina praktiski pielietojamas zināšanas un profesionālās prasmes, dod iespēju piedalīties interesantos pētniecības projektos.

                    

 

LU BVEF studiju programmas

LU BVEF topošajiem studentiem piedāvā septiņas akreditētas un profesionālās bakalaura studiju programmas latviešu un angļu valodā. Bakalaura programmas būs piemērotas vispārizglītojošo skolu absolventiem un studentiem, kas vēlas mainīt studiju virzienu, kā arī uzņēmējiem, kas savai biznesa pieredzei vēlas pievienot akadēmiskas zināšanas.

Programmas studentiem ir iespēja specializēties organizāciju vadības, mārketinga un starptautiskā biznesa jomā. Programmas absolventi var attīstīt savu uzņēmējdarbību, pārzina uzņēmuma biznesa procesus un personāla vadību.

Programmas absolventi veiksmīgi veido savus uzņēmumus vai kļūst par vadošajiem uzņēmuma darbiniekiem. Prot izstrādāt inovatīvus uzņēmuma e-komercijas risinājumus un vadīt informācijas sistēmas izstrādes projektus.

Programmas studentiem ir iespēja specializēties uzņēmējdarbības ekonomikas, finanšu un kredīta, kontroles un analīzes, analītiskajās ekonomikas jomā. Absolventi prot sastādīt uzņēmuma budžetu un izstrādāt risinājumus uzņēmumu darbības uzlabošanai.

Programmas absolventi pārzina finanšu un investīciju plānošanu un vadību. Pārzina banku darbību un uzņēmuma finanšu un grāmatvedības jautājumus.

Programmas absolventi prot risināt grāmatvedības, audita un nodokļa jautājumus. Analizēt uzņēmuma finanšu darbību un atrast labākos risinājumus uzņēmuma darbības uzlabošanai.

Mūsdienīgi radošā studiju procesā studentiem būs iespēja iegūt zināšanas, prasmes un kompetences starpdisciplinārā studiju programmā, kas apvieno inženierzinātņu, vadībzinātnes un dabas zinību studiju kursus. Absolventi var strādāt kā augstākā līmeņa vadītāji un sistēmu vadības inženieri jebkuras industrijas uzņēmumā. Iegūtās zināšanas ļauj gan izprast un regulēt uzņēmuma tehnoloģiskos procesus, gan arī vadīt uzņēmumus un organizāciju struktūrvienības.

Programmas absolventi spēj pieņemt labākos lēmumus globālās konkurences apstākļos. Piedalīties starptautiskās pārrunās un līgumu slēgšanā. Programmas studenti dodas studiju braucienos uz Vāciju, Austriju un Šveici.

 

Pieteikties bakalaura studiju programmām elektroniski varēs no 13. jūlija līdz 2. augusta plkst. 24.00, izmantojot e-pakalpojumu portālā www.latvija.lv. Apstiprināt elektronisko pieteikumu vai pieteikties uz vietas augstskolās varēs no 27. jūlija līdz 3. augustam darba dienās no plkst. 9.00 līdz 18.00 un sestdien, 1. augustā, no plkst. 9.00 līdz 13.00 Rīgā, Raiņa bulvārī 19, LU filiālēs un citos vienotās uzņemšanas punktos.

Aicinām iepazīties ar uzņemšanas kārtību LU mājaslapā.

 

Uzzini vairāk par savas nākotnes fakultāti video stāstos

 

Ja radušies jautājumi par iestāšanos LU: 

Zvani: 67034444.

Raksti: studijas@lu.lvWhatsapp 24789066 vai Facebook: @latvijasuniversitate.  

Uzdod jautājumus klātienē: Informācijas centrā Raiņa bulv. 19.

 

Izvēlies panākumus! Nāc studēt LU!

Dalīties

Saistītais saturs

Nāc studēt LU Ķīmijas fakultātē!
26.07.2020.

Nāc studēt LU Ķīmijas fakultātē!

Nāc studēt LU Datorikas fakultātē!
25.07.2020.

Nāc studēt LU Datorikas fakultātē!

Nāc studēt LU Teoloģijas fakultātē!
24.07.2020.

Nāc studēt LU Teoloģijas fakultātē!

Nāc studēt LU Juridiskajā fakultātē!
23.07.2020.

Nāc studēt LU Juridiskajā fakultātē!

Nāc studēt LU Medicīnas fakultātē!
22.07.2020.

Nāc studēt LU Medicīnas fakultātē!

Nāc studēt LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē!
21.07.2020.

Nāc studēt LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē!

Nāc studēt LU Sociālo zinātņu fakultātē!
20.07.2020.

Nāc studēt LU Sociālo zinātņu fakultātē!

Nāc studēt LU Bioloģijas fakultātē!
19.07.2020.

Nāc studēt LU Bioloģijas fakultātē!

Nāc studēt LU Vēstures un filozofijas fakultātē!
18.07.2020.

Nāc studēt LU Vēstures un filozofijas fakultātē!

Nāc studēt LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē!
17.07.2020.

Nāc studēt LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē!

Nāc studēt LU Humanitāro zinātņu fakultātē!
16.07.2020.

Nāc studēt LU Humanitāro zinātņu fakultātē!

Nāc studēt LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātē!
15.07.2020.

Nāc studēt LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātē!