Neapstājies pie sasniegtā - turpini studijas maģistrantūrā! Uzņemšana maģistra līmeņa studijās Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātē notiks no 30. jūnija līdz 10. jūlijam elektroniski un klātienē.

Maģistra studiju programma "Farmācija" sagatavo augsti kvalificētus speciālistus dažādās farmācijas nozarēs. Programmas apguves gaitā studējošie gūst padziļinātas zināšanas par medikamentiem un to ražošanā izmantotajām vielām, farmācijas tehnoloģijām, medikamentu kvalitātes kontroles metodēm, farmakoekonomiku un sociālo farmāciju. 

Maģistra studiju programma "Māszinības" sniedz padziļinātas zināšanas veselības aprūpes darba vadīšanā un organizēšanā, veicina māsu profesionālo izaugsmi un vairo intelektuālo potenciālu. Absolventi gūst prasmes nozares izglītības vadībā un spēj nodrošināt pedagoģiskos procesus augstskolās.  

Maģistra studiju programmā "Epidemioloģija un medicīniskā statistika" studējošie šogad tiks uzņemti pirmo reizi. Programma izstrādāta, lai Latvijas un Baltijas veselības sistēmai nodrošinātu augsti kvalificētus epidemioloģijas un medicīniskās statistikas speciālistus, kas pārzina epidemioloģisko pētījumu metodoloģiju, spēj veikt sarežģītu datu analīzi un interpretēt to rezultātus.  

Pieteikšanās studijām iespējama elektroniski un klātienē:
1. LU absolventiem (no 2003. gada) - elektroniski LUIS
2. Citu augstskolu absolventiem, aizpildot elektronisko veidlapu
3. Pieteikšanās klātienē fakultātē - Jelgavas ielā 3

Iesniedzot dokumentus klātienē, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un iepriekšējo izglītību apliecinošs dokuments ar pielikumiem. Ja kopš diploma ieguves mainīts vārds/uzvārds, nepieciešams dokuments, kas to apliecina (piemēram, laulības apliecība). 

Reģistrācijas maksas veidi un maksāšanas iespējas 
Uzņemšanas grafiks maģistra līmeņa studijās 

Aicinām iepazīties ar detalizētu informāciju par pieteikšanās kārtību. Papildu informāciju var iegūt pa tālruni 67033820 vai rakstot: lumedi@lu.lv.

Dalīties

Saistītais saturs

Tiešsaistes diskusija “No Mg. par Dr. Doktorantūra tuvplānā 2023”
14.06.2023.

Tiešsaistes diskusija “No Mg. par Dr. Doktorantūra tuvplānā 2023”

Aktuālie pieteikšanās datumi studijām Latvijas Universitātē
28.06.2020.

Aktuālie pieteikšanās datumi studijām Latvijas Universitātē

Jaunajiem speciālistiem epidemioloģijā studiju programmu sagatavojusi Latvijas Universitāte
09.06.2020.

Jaunajiem speciālistiem epidemioloģijā studiju programmu sagatavojusi Latvijas Universitāte