Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF) diploms komentārus neprasa! Fakultāte ir devusi Latvijai labākos ekonomistus, finansistus, vadītājus un uzņēmējus. Grūti iedomāties uzņēmumu, valsts vai pašvaldības iestādi, kurā nestrādātu kāds no fakultātes absolventiem. Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta datiem, 99% fakultātes absolventu strādā un veido veiksmīgu karjeru.

“Studijas Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē ir iespēja ne tikai iegūt zināšanas un prasmes, kas ļaus būt konkurētspējīgiem un veiksmīgiem darba tirgū, bet arī piedāvā starptautisku un atvērtu studiju vidi, iespēju satikt domubiedrus un veidot profesionālo kontaktu tīklu. Darba devēji aptaujās vairākkārt ir atzinuši, ka fakultāte piedāvā Latvijā labāko biznesa izglītību, kas paver visplašākās karjeras iespējas nacionālos un starptautiskos uzņēmumos, kā arī iedrošina pašiem izmēģināt spēkus uzņēmējdarbībā,” uzsver LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš

Fakultātē darbojas Latvijā lielākais studentu Biznesa inkubators, kas dod iespēju studentiem izmēģināt roku biznesā – radīt un pārdot savus pirmos produktus. Savukārt foto un video studija studentiem ļauj sagatavot pirmos profesionālos mārketinga materiālus. Labākie studenti savas biznesa idejas īstenošanai katru gadu saņem līdz pat 6000 eiro lielu atbalstu!

Fakultāte lepojas ar draudzīgu studentu servisu un labākajiem pasniedzējiem, kas nodrošina praktiski pielietojamas zināšanas un profesionālās prasmes, dod iespēju piedalīties interesantos pētniecības projektos.

 

LU BVEF studiju programmas

LU BVEF topošajiem studentiem piedāvā septiņas akreditētas un profesionālās bakalaura studiju programmas latviešu un angļu valodā. Bakalaura programmas būs piemērotas vispārizglītojošo skolu absolventiem un studentiem, kas vēlas mainīt studiju virzienu, kā arī uzņēmējiem, kas savai biznesa pieredzei vēlas pievienot akadēmiskas zināšanas.

Programmas studentiem ir iespēja specializēties organizāciju vadības, mārketinga, biznesa analīzē un starptautiskā biznesa jomā. Programmas absolventi var attīstīt savu uzņēmējdarbību, pārzina uzņēmuma biznesa procesus un personāla vadību.

Programmas absolventi veiksmīgi veido savus uzņēmumus vai kļūst par vadošajiem uzņēmuma darbiniekiem. Prot izstrādāt inovatīvus uzņēmuma e-komercijas risinājumus un vadīt informācijas sistēmas izstrādes projektus.

Programmas studentiem ir iespēja specializēties analītiskajās un industriālajā ekonomikas jomā. Absolventi prot sastādīt uzņēmuma budžetu un izstrādāt risinājumus uzņēmumu darbības uzlabošanai.

Programmas absolventi pārzina finanšu un investīciju plānošanu un vadību. Pārzina banku darbību un uzņēmuma finanšu un grāmatvedības jautājumus.

Programmas absolventi prot risināt grāmatvedības, audita un nodokļa jautājumus. Analizēt uzņēmuma finanšu darbību un atrast labākos risinājumus uzņēmuma darbības uzlabošanai.

Mūsdienīgi radošā studiju procesā studentiem būs iespēja iegūt zināšanas, prasmes un kompetences starpdisciplinārā studiju programmā, kas apvieno inženierzinātņu, vadībzinātnes un dabas zinību studiju kursus. Absolventi var strādāt kā augstākā līmeņa vadītāji un sistēmu vadības inženieri jebkuras industrijas uzņēmumā. Iegūtās zināšanas ļauj gan izprast un regulēt uzņēmuma tehnoloģiskos procesus, gan arī vadīt uzņēmumus un organizāciju struktūrvienības.

Programmas absolventi spēj pieņemt labākos lēmumus globālās konkurences apstākļos. Piedalīties starptautiskās pārrunās un līgumu slēgšanā. Programmas studenti dodas studiju braucienos uz Vāciju, Austriju un Šveici.

Iegūsti labāko biznesa izglītību Latvijā!

Uzzini vairāk par savas nākotnes fakultāti video stāstos

 

Elektroniskā pieteikšanās studijām un pieteikumu elektroniskā apstiprināšana portālā www.latvija.lv norisināsies no 28. jūnija līdz 11. jūlijam. Savukārt elektronisko pieteikumu klātienē varēs apstiprināt no 6. jūlija līdz 12. jūlijam, bet pieteikumu izveidot un apstiprināt klātienē vienā no augstskolu uzņemšanas punktiem varēs no 6. jūlija līdz 12. jūlijam.

Aicinām iepazīties ar uzņemšanas kārtību LU mājaslapā.

 

Ja radušies jautājumi par iestāšanos LU: 

Zvani: 67034444.

Raksti: studijas@lu.lvWhatsapp 24789066 vai Facebook: @latvijasuniversitate.  

Izvēlies panākumus! Studē LU!

Dalīties

Saistītais saturs

Nāc studēt LU Medicīnas fakultātē!
21.06.2021.

Nāc studēt LU Medicīnas fakultātē!

Nāc studēt LU Bioloģijas fakultātē!
20.06.2021.

Nāc studēt LU Bioloģijas fakultātē!

Nāc studēt LU Ķīmijas fakultātē!
19.06.2021.

Nāc studēt LU Ķīmijas fakultātē!

Nāc studēt LU Sociālo zinātņu fakultātē!
18.06.2021.

Nāc studēt LU Sociālo zinātņu fakultātē!

Nāc studēt LU Juridiskajā fakultātē!
17.06.2021.

Nāc studēt LU Juridiskajā fakultātē!

Nāc studēt LU Humanitāro zinātņu fakultātē!
15.06.2021.

Nāc studēt LU Humanitāro zinātņu fakultātē!

Nāc studēt LU Teoloģijas fakultātē!
14.06.2021.

Nāc studēt LU Teoloģijas fakultātē!

Nāc studēt LU Vēstures un filozofijas fakultātē!
13.06.2021.

Nāc studēt LU Vēstures un filozofijas fakultātē!

Nāc studēt LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē!
12.06.2021.

Nāc studēt LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē!

Nāc studēt LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātē!
11.06.2021.

Nāc studēt LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātē!

Nāc studēt LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē!
10.06.2021.

Nāc studēt LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē!

Nāc studēt LU Datorikas fakultātē!
09.06.2021.

Nāc studēt LU Datorikas fakultātē!