Latvijas Universitāte ziemā. Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Ziemas uzņemšanā no 1. decembra līdz 22. janvārim iespējams elektroniski iesniegt pieteikumu studijām Latvijas Universitātē. Šogad uzņemšana notiks divās LU fakultātēs – Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē (BVEF) un Datorikas fakultātē (DF).

BVEF gaida studentus sekojošās akadēmiskajās bakalaura programmās – “Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija” (angļu valodā) un “Biznesa vadība” (angļu valodā). Savukārt maģistratūrā ir iespēja studēt maģistra studiju programmā “Eiropas studijas un ekonomiskā diplomātija” (angļu valodā) un profesionālajā studiju programmā “Starptautiskais bizness” (angļu valodā). Studijas visās studiju programmās ir par maksu.

DF studētgribētājus uzņems 1. līmeņa profesionālajā studiju programmā “Programmēšana un datortīklu administrēšana (angļu valodā)”. Studiju programma piedāvā maksas studiju vietas.

Ziemas uzņemšanā koledžas un bakalaura līmeņa studijās iespējams pieteikties, aizpildot elektronisko veidlapu un augšupielādējot nepieciešamos dokumentus, vai arī pieteikties klātienē fakultātē. Elektroniskā veidlapa būs pieejama no 1. decembra 2020. gadā līdz 22. janvārim 2021. gadā.

Vairāk informācijas:

Dalīties