© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Latvijas Universitātē (LU) turpinās uzņemšana bakalaura un koledžas līmeņa studiju programmās gan budžeta, gan maksas studiju vietās. Studijām iespējams pieteikties gan elektroniski, gan klātienē fakultātē vai filiālē.

Uzņemšanas turpināšanā koledžas un bakalaura līmeņa studijās iespējams pieteikties, aizpildot elektronisko veidlapu un augšupielādējot nepieciešamos dokumentus. Elektroniskā veidlapa būs pieejama no 19. augusta plkst. 9.00 līdz 1. septembrim plkst. 14.00.

Studijām iespējams arī pieteikties klātienē fakultātē vai filiālē to norādītājos datumos (informācija par pieteikšanos un iestājeksāmenu kārtošanas laikiem katrai fakultātei atšķiras). Uzņemšanas grafiku un studiju vietu piedāvājumu var apskatīt ŠEIT.

Aizpildot elektronisko veidlapu mājaslapā, reģistrācijas maksa (30 EUR) ir jāsamaksā iepriekš ar bankas pārskaitījumu un apmaksas apliecinājumu (maksājuma uzdevumu) būs nepieciešams augšupielādēt.

Piesakoties studijām fakultātē vai filiālē, reģistrācijas maksu (30 EUR) varēs samaksāt kasē Raiņa bulvārī 19, Info centrā. Reģistrācijas maksu iespējams samaksāt arī jau iepriekš ar bankas pārskaitījumu un uzrādīt reģistratoram apmaksas apliecinājumu (maksājuma uzdevumu).

Reflektantiem, kuri jau iepriekš vienotajā uzņemšanā pieteikušies studijām, nav jāmaksā reģistrācijas maksa, vien jāuzrāda pieteikuma apliecinājums no informatīvās sistēmas.

Reģistrācijas maksas rekvizītus var apskatīt sadaļā “Reģistrācijas maksas veidi un maksāšanas iespējas uzņemšanā”.

Tāpat uzņemšana turpinās arī maģistra līmeņa studijās, bet no 24. augusta līdz 4. septembrim notiks pieteikumu iesniegšana doktorantūrā.

3. augustā noslēdzās pieteikumu iesniegšana un apstiprināšana LU bakalaura un koledžas līmeņa studiju programmās. Starp vienotajā uzņemšanā iesaistītajām augstskolām LU saņēma visvairāk studētgribētāju pieteikumu.

Dalīties

Saistītais saturs

Ievērojami audzis studētgribētāju skaits Latvijas Universitātē
04.08.2020.

Ievērojami audzis studētgribētāju skaits Latvijas Universitātē

Izvēlies savas maģistra studijas LU un gūsti panākumus!
30.07.2020.

Izvēlies savas maģistra studijas LU un gūsti panākumus!