Latvijas Universitātē sākusies ikgadējā zinātniskā konference – šogad tā norisinās jau 82. reizi.

“Piedalīšanās konferencē ir lieliska iespēja dalīties ar savām pētījumu atziņām, iepazīstināt ar jaunākajiem zinātniskajiem sasniegumiem un veidot kontaktus ar kolēģiem Latvijā un ārpus tās,” atzīst konferences organizētāji.

8. februārī plkst. 12.00 LU Mazajā aulā notiks konferences atklāšanas akadēmiskā plenārsēde, kurā ar priekšlasījumu uzstāsies NATO stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.

Savukārt no 31. janvāra LU radio NABA raidījumā “Nabarīts” katru trešdienu plkst. 8.20 klausītāji varēs iepazīties ar konferences aktualitātēm – studijā viesosies pētnieki, kuri pastāstīs vairāk par savu zinātņu sekciju, iezīmēs pētījumu rezultātus un aicinās arī interesentus apmeklēt konferences sekciju kā klausītājiem.

Tradicionāli konferences darbs tiek organizēts sekciju sēdēs četros zinātņu nozaru blokos: dabas zinātnēs, humanitārajās zinātnēs, medicīnas un veselības zinātnēs, sociālajās zinātnēs un starpdisciplināri, ietverot plašu tēmu klāstu, kas aptver nozīmīgus pētniecības virzienus un inovācijas jomas. Konference notiks no janvāra līdz pat aprīlim.

Programma pieejama konferences mājaslapā.

Dalīties

Saistītais saturs

Mihails Kozlovs: Kur esam ceļā uz ES klimata politikas mērķu sasniegšanu?
15.03.2024.

Mihails Kozlovs: Kur esam ceļā uz ES klimata politikas mērķu sasniegšanu?

LU konference pulcē 16 tūkstošus dalībnieku
07.02.2024.

LU konference pulcē 16 tūkstošus dalībnieku