LU Akadēmiskais centrs. © Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments.

Studiju festivālā skolēniem “L’Universs” Latvijas Universitātes (LU) Akadēmiskā centra Dabas mājas skatuve aicina iepazīt LU un uzzināt noderīgu informāciju par eksāmeniem, iestāšanās procesu, ārpusstudiju iespējām LU, uzklausīt absolventu pieredzes un iedvesmas stāstus un citu praktisku un noderīgu informāciju gan topošajiem studentiem, gan viņu atbalstītājiem.

“L’Universs” Dabas mājas skatuve “Iepazīsti LU” festivāla apmeklētajiem piedāvās praktisku un ikdienā noderīgu informāciju. Te stāstīs un rādīs, kāda ir pieteikšanās kārtība studijām LU, kā un kas var doties apmaiņas studijās, ko piedāvā LU Sporta centrs un LU Kultūras centrs tiem, kas vēlas sportot, dziedāt, dejot vai spēlēt teātri. LU Fonds sniegs plašu informāciju par dažādām stipendijām, kas pieejams LU studentiem, bet LU Absolventu kluba biedri stāstīs savu studiju pieredzi un to, kā studijas LU devušas iedvesmu turpmākajai dzīvei.

Papildu LU informācijai Dabas mājā uz skatuves kāps arī sadarbības partneri. Valsts izglītības satura centrs pastāstīs aktualitātes par centralizētajiem eksāmeniem, “Swedbank” stāstīs par finanšu pratību jeb kā nebankrotēt pirmajā studiju gadā, savukārt e-paraksta pārstāvji stāstīs un rādīs, kā kļūt par e-paraksta lietotāju un kā e-paraksts atvieglo studiju procesu, īpaši pieteikšanos studijām un dažādu dokumentu parakstīšanu.

Tiem, kam galvā jau griežas biznesa idejas, noteikti noderēs LU Biznesa inkubatora padomi un inkubatorā “izaugušo” uzņēmumu pārstāvju pieredze, bet sabiedriski aktīvajiem ir vērts dzirdēt un redzēt LU Studentu padomes pārstāvjus, lai uzzinātu, kā iesaistīties studentu pašpārvaldē un ietekmēt norises universitātē no studentu skatu punkta.

Uz tikšanos festivālā – 3. un 4. martā no plkst. 9.00 līdz plkst. 18.00 LU Akadēmiskā centra Dabas un Zinātņu mājā, Torņakalnā, Jelgavas ielā 1 un 3, Rīgā.

Apskatiet visu programmu! Programma arvien tiek papildināta.

Vairāk informācijas uzzini: rakstot e-pastā: skoleni@lu.lv un piesakoties LU jaunumiem skolēniem un skolotājiem.

Dalīties

Saistītais saturs

Festivāls L-Universs tuvojas!
02.01.2024.

Festivāls L-Universs tuvojas!

LU aicina skolēnus uz spilgtu studiju festivālu “LUniverss”
12.01.2023.

LU aicina skolēnus uz spilgtu studiju festivālu “LUniverss”