Latvijas Universitātes (LU) Karjeras centrs (KC) turpina piedāvāt iespējas attīstīt savas prasmes, gūt jaunas zināšanas un iegūt praktisku pieredzi dažādās dzīves situācijās un to risināšanā. Iepazīsti sevi pēc Džona Holanda tipoloģijas, izzini cilvēku atšķirības, balstoties DISC tipoloģijā, un attīsti savas prasmes efektīvāk risināt konfliktsituācijas LU KC semināros un darbnīcās aprīļa mēnesī!

LU KC semināri un darbnīcas aptver plašu tēmu klāstu, sākot no sevis izzināšanas un izvērtēšanas līdz pat praktiskai pieredzei dažādās darbnīcās, piemēram, kā uzlabot CV un veiksmīgi pārstāvēt sevi intervijās. 

Aprīļa mēnesī iegūsti plašāku izpratni par sevi, piedaloties seminārā, kur kopīgi diskutēsim par Džona Holanda tipoloģijā definētajiem personību tipiem, to raksturīgākajām iezīmēm un piemērotību dažādām nozarēm un profesijām ar mērķi atpazīt sevi. Ja tomēr tas nav Tavs aicinājums, vari izmēģināt izprast cilvēku atšķirības, balstoties uz DISC tipoloģiju, seminārā praktiski darbojoties un atpazīstot sev svarīgākās lietas dzīvē.  

Šķiet, ka esi iepazinis sevi, bet nezini kā pareizi to uzlikt uz papīra? Lai veiksmīgi iekļautos darba tirgū un parādītu savas labākās īpašības, nereti nepieciešams kandidēt uz atvērtajām vakancēm. Kā pirmais nozīmīgais solis ir kvalitatīvi sagatavots CV. Uzzini par CV pamatlietām un pamatlikumiem, kas jāņem vērā tā sastādīšanā un uzzini, kuras ir biežāk pieļautās kļūdas!  

Savukārt, ja esi atradis savu īsto darba vietu, taču ikdienā saskaries ar konfliktējošām situācijām un bieži jūties bezpalīdzīgs vai neziņā par to, kā rīkoties, aicinām piedalīties vienā no noslēdzošajām aprīļa semināriem “Konflikti. To risināšana”. Semināru laikā runāsim par nepieciešamību apzināties savas stirpās un vājās personības puses konfliktu risināšanā, par ego stāvokļu un temperamenta nozīmi komunikācijā un konfliktu risināšanā. 

Aprīļa mēnesis noslēgsies ar semināru “Komunikācijas māksla”, kuras laikā ikvienam dalībniekam būs iespēja padziļināti pievērst uzmanību komunikācijas un klausīšanās spējai. Kopīgi varēs aplūkot gan teoriju par efektīvas komunikācijas aspektiem, par klausīšanās barjerām, gan ar praktiskiem uzdevumiem iepazīt savu klausīšanās un komunikācijas stilu, tā stiprās un vājās puses.  

Aprīļa mēnesī pieejamie semināri:  

  • Seminārs "DISC personības tipi – kāpēc citi mani nesaprot?", kas notiks 2. aprīlī plkst. 16.30 - 18.00 (Aspazijas bulvāris 5, 121. telpā) un 4. aprīlī plkst. 18.30 - 20.00 - tiešsaistē BigBlueButton. Saite uz tiešsaistes semināru: https://bbb.lu.lv/b/dac-wng-sgq-7qn 
  • “CV darbnīca”, kas notiks 9. aprīlī plkst. 16.30 - 18.00, Aspazijas bulvārī 5, 121. auditorijā un 11. aprīlī plkst. 18.30 - 20.00 tiešsaistē BigBlueButton. Saite uz tiešaistes semināru: https://bbb.lu.lv/b/dac-qqo-oyu-xpk 
  • Seminārs "Holanda tipoloģija. Kur ir mana profesija?", kas notiks 16. aprīlī plkst. 16.30 - 18.00, Aspazijas bulvārī 5, 121. auditorijā un 18. aprīlī plkst. 18.30 - 20.00 tiešsaistē BigBlueButton. Saite uz tiešsaistes semināru: https://bbb.lu.lv/b/dac-eog-nuc-d9y 
  • Seminārs "Konflikti. To risināšana" notiks 23. aprīlī plkst.16.30 - 18.30, Aspazijas bulvārī 5, 121. auditorijā. 
  • Noslēdzošais seminārs "Komunikācijas māksla" notiks 30. aprīlī plkst. 16.30 - 18.00, Aspazijas bulvārī 5, 121. auditorijā. 

Ar plašāku semināru sarakstu un laikiem aicinām iepazīties LU Karjeras centra mājaslapā.      

Dalīties

Saistītais saturs

Pēdēja iespēja šajā semestrī – pievienojies Karjeras centra semināriem!
26.04.2024.

Pēdēja iespēja šajā semestrī – pievienojies Karjeras centra semināriem!

LU 25. aprīlī rīko Emocionālās veselības dienu
08.04.2024.

LU 25. aprīlī rīko Emocionālās veselības dienu