Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

Šonedēļ, no 18. līdz 23. martam, Latvijas Universitātē (LU) Rīgā un filiālēs visā Latvijā – Alūksnē, Cēsīs, Bauskā, Kuldīgā, Tukumā, Jēkabpilī un Madonā – notiek Atvērto durvju nedēļa. Uzzināt par studiju iespējām apmeklētāji aicināti bez iepriekšējas reģistrācijas. 20. martā Rīgā durvis plaši atvērtas humanitāro un sociālo zinātņu interesentiem.

No plkst. 14.00 līdz 15.30 bakalaura studiju programmu "Filozofija" un "Vēsture un arheoloģija" interesenti gaidīti Aspazijas bulvārī 5,  513. auditorijā. Tur varēs satikt vēstures un arheoloģijas bakalaura un filozofijas bakalaura studiju programmu direktori un mācībspēkus - Vēstures un arheoloģijas nodaļas vadītāju, asoc. prof. A. Levānu un doc. L. Rotkali, kā arī LU Studentu pašpārvaldes pārstāvjus.

Savukārt LU ēkā Imantas 7. līnijā 1 apmeklētājus, lai iepazītu sev interesējošo studiju programmu un satiktu fakultātes dekāni, kas palīdzēs rast atbildes uz jautājumiem, no plkst. 16.00 līdz 18.00 uzņems pirmā līmeņa studiju programmu "Pirmsskolas skolotājs" un "Sporta treneris", un bakalaura līmeņa studiju programmu "Sākumizglītības skolotājs", "Skolotājs", "Māksla", "Psiholoģija" un "Sports, tehnoloģijas un sabiedrības veselība" pārstāvji.

Bakalaura studiju programmu “Tiesību zinātne" un "Pirmstiesas izmeklēšana" interesenti no plkst. 16.00 būs gaidīti LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19. LU Juridiskās fakultātes studenti un mācībspēki sarūpējuši iespēju doties ekskursijā un apskatīt tiesas zāli un fakultātes telpas.

Turpmākajās dienās Atvērto durvju nedēļas laikā būs iespēja uzzināt arī par citām LU studiju programmām – humanitāro, dabaszinātņu, sociālo un medicīnas un veselības zinātņu nozarēs.

Pasākumu programma skatāma LU.lv portāla sadaļā “Pasākumi skolēniem”.

Dalīties