Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments.

Jau otro gadu Latvijas Universitāte nepiedalījās tradicionālajā izstādē “Skola”, tā vietā ikvienam studiju interesentam – skolēniem, skolotājiem, vecākiem un citiem – piedāvājot Latvijā lielāko studiju festivālu “L-Universs”, kas 23. un 24. februārī pieskandināja LU Akadēmiskā centra Torņakalnā Zinātņu māju. Festivālā uzņēmām vairāk nekā 4000 apmeklētāju! 

VIDEO 

Kā liecina Vienotās pieteikšanās studijām sistēmas statistikas dati portālā Latvija.lv, teju puse Latvijas studētgribētāju pieteikumu mācībām ir tieši studiju programmās LU.* Kā lielākā Latvijas augstskola ar plašāko studiju programmu piedāvājumu, festivālā “L-Universs” topošajiem studentiem un viņu atbalstītājiem sniedzām iespējami pilnīgu informāciju un iesaistes iespējas. Izzināt LU daudzveidīgo vairāk nekā 150 studiju programmu piedāvājumu apmeklētāji bija aicināti bez ieejas maksas.  

Ja šogad festivālā “L-Universs” piedalīties tev nebija iespēja, nekas nav nokavēts! – no 18. līdz 23. martam LU aicina uz Atvērto durvju nedēļu! Izpēti pasākuma programmu un pievienojies! Turpat vari uzzināt arī par citiem gaidāmajiem pasākumiem topošajiem LU studentiem. 

Atgādinām! – uzņemšana Latvijas lielākajā augstskolā ar plašāko studiju klāstu – Latvijas Universitātē – norisināsies no 16. līdz 22. jūlijam! Visu par uzņemšanu uzzini mūsu portālā www.lu.lv!   

 https://statistika.vupp.lv/enrolment/2023_Vasara 

Dalīties

Saistītais saturs

43 Latvijas skolas saņēmušas LU atzinības rakstus
25.03.2024.

43 Latvijas skolas saņēmušas LU atzinības rakstus