Tuvojas pasākums “Studenta kurpēs”, kad Latvijas Universitātes (LU) studenti aicinās ikvienu skolēnu “pielaikot studenta kurpes” un vienu dienu pavadīs kopā, lai sniegtu ieskatu, kā norit studiju dzīve Latvijas Universitātē. Ikgadējais pasākums “Studenta kurpēs” notiks no 23. oktobra līdz 3. novembrim.

  • Skolēnu un studentu pieteikšanās ir noslēgusies. 

“Studenta kurpēs” ir lieliska iespēja vidusskolēniem vienu dienu iejusties studenta lomā un piedalīties studiju procesā, lekcijās, laboratorijas darbos, un kopā ar studentu iepazīt interesējošo studiju programmu, fakultāti, bibliotēku, uzzināt, kādas prasmes nepieciešamas, lai studētu attiecīgajā programmā, un kādas iespējas ir radoši un sportiski izpausties ārpus studijām. Skolēni pēc pasākuma atzīst, ka ieskats studiju ikdienā un procesā ir ļoti vērtīgs, un arī iesaka citiem skolēniem izmantot šo iespēju, jo tā var pārliecināties par savu izvēli.

Tā ir arī ļoti laba pieredze LU studentam – uz vienu dienu kļūt par mentoru, parādot, cik daudzveidīga un aizraujoša ir studiju dzīve Universitātē. Īpaši atsaucīgi ir tie, kas paši, būdami skolēni, “iekāpuši studenta kurpēs” vai piedalījušies citos LU organizētajos pasākumos skolēniem. LU student, izmanto šo iespēju un piesakies būt par mentoru saviem nākamo gadu studiju biedriem!

Skolēn, nenokavē, esi pirmais, jo šoreiz vietu skaits pasākumā būs ierobežots!

Students par saviem skolēniem tiks infomēts nedēļu pirms pasākuma, un tad abi – students un skolēns – sazinoties varēs vienoties, kura no pasākuma dienām būtu atbilstošākā Universitātes apmeklējumam.

Skolēni, kuri vēlas uzzināt vairāk par studijām un citiem LU skolēnu pasākumiem, aicināti pieteikties LU jaunumiem.

Dalīties

Saistītais saturs

Latvijas vidusskolēni aicināti izmēģināt studenta dzīvi Latvijas Universitātē
09.10.2023.

Latvijas vidusskolēni aicināti izmēģināt studenta dzīvi Latvijas Universitātē