Bufalo programmas dalībnieki

Lai dalītos ar pieredzi, kas gūta studijās Ņujorkas štata Bufalo Universitātē, 27. aprīlī plkst. 16.00 tiešsaistē norisināsies pieredzes stāstu tīmekļpasākums “Virtuālais starpbrīdis: studenta kurpēs ASV”.

2022./2023. akadēmiskā gada rudens semestrī astoņi Latvijas augstskolu akadēmiskā personāla pārstāvji, tostarp četri Latvijas Universitātes (LU) mācībspēki, piedalījās četru mēnešu mācībspēku kvalifikācijas paaugstināšanas programmā Ņujorkas štata Bufalo universitātē (University at Buffalo, State University of New York). Esot studentu lomā, akadēmiskā personāla pārstāvji apguva studiju kursus izglītības zinātnes, komunikācijas, informācijas un komunikāciju tehnoloģiju, kā arī projektu vadības jomā, papildus izvēloties vienu brīvās izvēles kursu.

Pasākums, kura laikā būs iespējams dzirdēt četrus pieredzes stāstus par studiju procesa organizāciju Bufalo Universitātē, norisināsies tiešsaistē, ceturtdien, 27. aprīlī no plkst. 16.00 līdz 17.00. LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes docente un LU Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programmas projektu vadošā eksperte Gunta Kalvāne stāstīs par Bufalo mācību programmu pasniedzējiem, par Bufalo Universitāti un par izglītības sistēmu ASV kopumā, kā arī par atbalsta sistēmu akadēmiskajam personālam un studējošiem. LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes profesore Ramona Rupeika-Apoga runās par studiju procesa organizēšanu Bufalo Universitātē un par pasniedzēja darbību un mācīšanas veidiem. Turpretī LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes profesore Antra Ozola iepazīstinās ar studiju procesa vērtēšanas un atgriezeniskās saites sniegšanas principiem ASV.  LU Bioloģijas fakultātes doktorants un LVBMC datu zinātnieks Raimonds Reščenko dalīsies pieredzē par digitālo prasmju mācīšanu un mācīšanos, kā arī iepazīstinās ar studiju ietvaros apgūto interaktīvo lietotņu izveidi konceptu apguvei.

Aicināti visi interesenti!

Pieslēgšanās saite ŠEIT.

Pēc pieredzes stāstiem paredzēta arī jautājumu un atbilžu sesija. Ja ir radušies jautājumi, tos var iesūtīt arī pirms pasākuma, adresējot tos uz e-pastu gunta.kalvane@lu.lv.  

Dalīties

Saistītais saturs