Kora dziedātājs tur nošu grāmatu.
Photo by David Beale on Unsplash

Tuvojoties Ziemassvētkiem, kalendārs tiek atzīmēts ar svarīgajiem pasākumiem, kuri noteikti jāapmeklē, lai paspilgtinātu svētku noskaņu un sevi bagātinātu ar jauniem kultūras norišu iespaidiem. Arī Latvijas Universitātes (LU) Kultūras centra amatiermākslas kolektīvi ir radoši darbojušies un mēģinājuši, lai varētu Ziemassvētku laikā iepriecināt savus draugus un atbalstītājus.  

  • 17. decembrī plkst. 19.00 LU jauktais koris “Juventus” aicina uz koncertu “Klāt pie sevis” LU Lielajā aulā. "Klāt pie sevis" būs atkal satikšanās mūzikā ar kora tradīciju - atskaņot mesu, kā arī atskatīšanās uz padarīto, izpildot darbus, kas 2022. gadā korim deva impulsu visu jaunajam sākumam. Vairāk informācijas jaukta kora “Juventus” lapā Facebook.
  • 17. decembrī plkst. 18.00 LU folkloras deju ansamblis “Dandari” aicina uz Danču vakaru Valmiermuižas alus viesistabā. Vairāk informācijas “Dandaru” Facebook lapā.
  • 18. decembrī plkst. 11.30 LU sieviešu koris “Minjona” aicina uz Ziemassvētku ieskaņas koncertu Ikšķiles luterāņu baznīcā. Koncerts sāksies uzreiz pēc dievkalpojuma. Ieeja bez maksas. Vairāk informācijas kora "Minjona"Facebook lapā.
  • 18. decembrī plkst. 16.00 LU vīru koris “Dziedonis” aicina uz Adventes koncertu Rīgas Mārtiņa baznīcā, Slokas ielā 34. Vairāk informācijas LU vīru kora “Dziedonis” Facebook lapā.
  • 18. decembrī plkst. 16.00 LU Datorikas fakultātes klarnešu koris "Melnie koki" aicina uz koncertu "Ziemas mūzika" Alojas kultūras namā. Ieeja bez maksas.
  • 19. decembrī plkst. 19.00 LU Tautas deju ansamblis “Dancis” piedalīsies jubilejas koncertā “Svētki dejai” VEF Kultūras pilī, kas veltīti baleta zvaigznēm Zitai Errs un Litai Beiris. Vairāk informācijas: www.bilesuparadize.lv
  • 20. decembrī plkst. 20.00 LU jauktais koris “Dziesmuvara” aicina uz koncertu “Ziemasvarā” Tallinas Pagalmā. Koncerta programmu veidos pašu dziesmuvariešu mīļākās dziesmas par ziemu, kuras tiks izpildītas solo, duetos un ansambļos. Dziesmuvarieši dziedās un dziesmuvarieši paši arī spēlēs. Ieeja par ziedojumiem.
  • 21. decembrī plkst. 20.00 LU sieviešu koris “Balta” aicina uz koncertu “Atnākšana” Rīgas Sv. Marijas Magdalēnas baznīcā. Koncertā būs dzirdami korim "Balta" un tā diriģentei Mārai Marnauzai veltīto jaundarbu pirmatskaņojumi.
  • 21. decembrī plkst. 18.00 LU fokloras deju kopa “Dandari” aicina uz Ziemas saulgriežu svinībām Rātslaukumā. Vairāk informācijas: Facebook lapā Rīgā notiek.
  • 22. decembrī plkst. 18.00 LU absolventu jauktais koris “Jubilate” aicina uz Gaismas dievkalpojumu Rīgas Domā. Dievkalpojumu vadīs Rīgas Doma dekāns mācītājs E.Godiņš. Dievkalpojumā piedalīsies LU absolventu koris “Jubilate”, Jānis Apeinis (baritons) un Aigars Reinis (ērģeles). Vairāk informācijas: www.kultura.lu.lv
  • 22. decembrī  plkst. 20.00 LU jauktais koris “Dziesmuvara” aicina uz koncertu “Ziemasvarā” Palasta ielas “Ezītis miglā”. Koncerta programmu veidos pašu dziesmuvariešu mīļākās dziesmas par ziemu, kuras tiks izpildītas solo, duetos un ansambļos. Dziesmuvarieši dziedās un dziesmuvarieši paši arī spēlēs. Ieeja par ziedojumiem.
  • 25. decembrī plkst. 19.00 LU kamerkoris “Decoro” aicina uz Ziemassvētku koncertu “Eņģeļus mēs dzirdējām” Rīgas Domā. Programmā skaistākās Ziemassvētku dziesmas komponista Valta Pūces aranžijās. Vairāk informācijas: www.doms.lv

Dalīties

Saistītais saturs

Latvijas Universitātes koris “Balta” aicina uz koncertu “Atnākšana”
19.12.2022.

Latvijas Universitātes koris “Balta” aicina uz koncertu “Atnākšana”

Latvijas Universitātes vīru koris "Dziedonis" aicina uz Adventes koncertiem
09.12.2022.

Latvijas Universitātes vīru koris "Dziedonis" aicina uz Adventes koncertiem

Ziemas saulgriežu svinības kopā ar "Dandariem"
07.12.2022.

Ziemas saulgriežu svinības kopā ar "Dandariem"

LU sieviešu koris "Minjona" aicina uz Ziemassvētku ieskaņas koncertu Ikšķilē
06.12.2022.

LU sieviešu koris "Minjona" aicina uz Ziemassvētku ieskaņas koncertu Ikšķilē

LU absolventu jauktais koris "Jubilate" dziedās Gaismas dievkalpojumā Rīgas Domā
02.12.2022.

LU absolventu jauktais koris "Jubilate" dziedās Gaismas dievkalpojumā Rīgas Domā

Latvijas Universitātes jauktā kora "Juventus” koncerts “Klāt pie sevis”
29.11.2022.

Latvijas Universitātes jauktā kora "Juventus” koncerts “Klāt pie sevis”