© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas departaments

Pieskandinot Doma laukumu un ar dejām līdz pat rīta gaismai “Aristoteļa” vēsturiskajā norises vietā Raiņa bulvārī, studenti līksmi sagaidījuši jauno studiju gadu Latvijas Universitātē (LU).

4. septembra vakarā LU studenti kopā ar fakultāšu dekāniem devās uz Doma laukumu, lai ar spēcīgiem saukļiem, karogu skrējienu, svinīgajām uzrunām un dziesmām ieskandinātu lielākos studentu svētkus “Aristotelis”. Saņemot ceļa vārdus studijām no paša Aristoteļa, kas šogad pie studentiem ieradās Teslas automobilī, jaunieši devās gājienā uz LU galveno ēku, kur turpinājās ballīte līdz pat rītam. Studentus priecēja  “Citi zēni”, “Eliots”, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Bruģis”, “Nikotīņi”, “De Speakable”, “Midnight Projects”, “Nakts mēģis”, “Embark”, “Māra Dagne” un “Gultņi”.

Tradicionāli “Aristotelis” norisinās dienu pirms lekcijām, kas tiek uzskatīts arī par studentu pirmo pārbaudījumu, jo lekcijas pirmdienā sākas jau 8.30 no rīta!

Latvijas Universitāte vēl veiksmi un iedvesmas pilnas studijas. Katram no Universitātes ir iespējams paņemt visu to labāko! Viss ir jūsu rokās!


Dalīties

Saistītais saturs

Latvijas Universitāte savu vārda dienu atzīmē ar ikgadējo LU kopsapulci
02.09.2022.

Latvijas Universitāte savu vārda dienu atzīmē ar ikgadējo LU kopsapulci

Pirmkursnieki iepazīst savu jauno Alma mater
31.08.2022.

Pirmkursnieki iepazīst savu jauno Alma mater