Foto: Starptautiskais Indijas studiju institūts

Latvijas Universitātes (LU) Starptautiskajā Indijas studiju institūtā (SISI) turpinās pieteikšanās uz programmām - "Jogas studiju ievadprogramma", "Jogas tradīcijas un prakse", "Ājurvēdas izglītības pamati" un "Ievads Indijas klasiskajā mūzikā un tās filozofiskajā pasaules uztverē" 2022. gada pavasara semestrī.

Jogas, ājurvēdas, Indijas klasiskās mūzikas, viedās valodas un meditācijas kultūra pamatoti tiek dēvēta par pilnīgu instrumentu kopumu cilvēka sevis izziņas pilnveidošanai un veselības nodrošināšanai modernajā sabiedrībā arī Latvijā.

Lai iegūtu metodisku izpratni un praktisku pieredzi par šo cildeno zinību kultūru, teoriju, praksi un filozofiju aicinām pieteikties uz LU SISI piedāvātajām mācību programmām. Programmas "Jogas tradīcijas un prakse" studenti regulāri viesojas Dev Sanskriti Universitātē Haridvārā, Indijā, piedaloties starptautiskā Jogas Kultūras seminārā, pilnveidojot savas prasmes un zināšanas.    

Lekcijas, kā arī praktiskās nodarbības notiek saskaņā ar valstī spēkā esošajiem epidemioloģiskajiem nosacījumiem un, ja nepieciešams, arī attālināto lekciju veidā.     

Pieteikšanās 2022. gada pavasara semestra tālākizglītības kursiem notiek, aizpildot reģistrēšanās anketu elektroniski. 

Informāciju par kursu norisi iespējams saņemt, rakstot uz e-pastu: indija@lu.lv.   

Dalīties

Saistītais saturs

LU Starptautiskais Indijas studiju institūts rīko konferenci “Apziņas brīvība”
01.06.2022.

LU Starptautiskais Indijas studiju institūts rīko konferenci “Apziņas brīvība”