No 2022. gada janvāra ir sākusies Latvijas Universitātes Pedagoģijas psiholoģijas un mākslas fakultātes Skolotāju izglītības nodaļa sadarbība ar Barodas Maharaja Sayajirao universitātes Izglītības un psiholoģijas fakultāti EDUMENTORSHIP programmā, kas ir daļa no Erasmus+ EDUREFORM projekta aktivitātēm.

EDUREFORM projekta mērķis ir mazināt ceturtās industriālās revolūcijas sekas uz Indijas sabiedrību, ieviešot izglītības reformu topošajiem un esošajiem skolotājiem.

EDUMENTORSHIP programmā LU PPMF Skolotāju izglītības nodaļas profesore un studiju programmas “Skolotājs” direktore Indra Odiņa, docente Anna Stavicka un lektore Anita Auziņa sadarbībā ar Indijas partneri no Barodas Maharaja Sayajirao universitātes, profesoru Ashutosh Biswal, uzsākuši mentordarbības procesu inovāciju vadītājai Annuškai Dilonai (Anushka Dhillon).

LU mentores tiekas ar Annušku Dilon trīs reizes mēnesī ar mērķi atbalstīt un vadīt inovāciju vadītāju viņai uzticētajos EDUREFORM projekta uzdevumos, kā arī atbalstīt darba gaitā (veicot darbu profesionālapskati, nodrošinot materiāltehnisko atbalstu un resursus, un sniedzot padomu profesionālos un akadēmiskos jautājumos). Reizi mēnesī tiek organizēta sapulce starp Eiropas un Indijas mentoriem, lai abas puses varētu apmainīties ar informāciju un sniegt atgriezenisko saiti par viņu mentorējamās darbu.

Latvijas Universitāte ir pagodināta sadarboties ar Barodas Maharaja Sayajirao universitāti un cer uz veiksmīgu sadarbību arī tuvākajā nākotnē!

Dalīties

Saistītais saturs

LU Starptautiskais Indijas studiju institūts aicina apgūt sanskritu
10.10.2022.

LU Starptautiskais Indijas studiju institūts aicina apgūt sanskritu