Latvijas Universitātes (LU) doktorantūras skola "Baltijas jūras reģiona valstu integrācija ES nozīmīgākās sadarbības dimensijās” aicina 25. novembrī plkst. 10.30–12.00 apmeklēt tiešsaistes vieslekciju par Covid-19 pandēmijas ierobežojumu laikā aktuālo tēmu "Attālinātā darba organizēšana un darbinieku iesaiste, produktivitāte un labbūtība", ko lasīs cilvēkresursu vadības eksperte un starptautiskā uzņēmuma “4Finance” personāla vadītāja Daiga Ērgle.

Vieslekcijas notiks latviešu valodā ZOOM platformā un tās dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus un iesaistīties diskusijā. Lūdzam reģistrēt savu dalību (RSVP), lai saņemtu saiti uz pasākumu:  https://forms.gle/E3rNZxZx21pmDxrS8

Dr. Daiga Ērgle ir cilvēkresursu vadības profesionāle ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Pirms pievienošanās “4finance” grupai (starptautisks finanšu pakalpojumu uzņēmums ar birojiem 14 valstīs un kopējo darbinieku skaitu 2500) 2017. gada beigās grupas personāla direktores (Chief People Officer) lomā, 8 iepriekšējos gadus Daiga vadīja cilvēkresu funkciju airBaltic kā vecākā viceprezidente personālvadības jautājumos. Iepriekš profesionālā personālvadības pieredze krāta tādos uzņēmumos kā Fontes, Siemens, Stockmann u.c.

Jau vairāk nekā 10 gadus Daiga māca cilvēkresursu vadīšanu un līderību Rīgas Biznesa skolas MBA un Executive MBA programmās, kā arī tiek aicināta uzstāties Latvijas un ārvalstu forumos par cilvēkresursu vadīšanas un līderības tēmām. Viņa cieši tic spēļošanas iesaistošajam spēkam personālvadības procesos, par šo tēmu 2020. gada pavasarī LU BVEF aizstāvējusi arī doktora distertāciju.

Vieslekcija tiek organizēta LU doktorantūras skolas (DS) “Baltijas jūras reģiona valstu integrācija ES nozīmīgākās sadarbības dimensijās, (EIBSRS)” vieslekciju cikla ietvaros sadarbībā ar Rīgas Stradiņa universitāti (RSU), LU Eiropas un sabiedrības attīstības studiju akadēmisko centru (LU ESASAC), LECSA un  Latvijas Statistiķu asociāciju (LSA).

Doktorantūras skolas vieslekciju laikā tiek pievērsta uzmanība dažādām starpdisciplinārajām tēmām, kas skar gan Latvijas, gan Eiropas Savienības reģionu attīstības jautājumu sociāli-ekonomiskajā, tiesiskajā un kultūras kontekstā, kā arī citus aktuālos jautājumus.

Vairāk par LU DS EIBSRS.

Dalīties