Foto: (c) Pixabay.com

Latvijas Universitātes Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programma sadarbībā ar Studiju departamentu piedāvā iespēju Latvijas Universitātes docētājiem pilnveidot savas profesionālās kompetences, piedaloties divās mācību programmās - “Tiešsaistes mācību izstrāde un mācību satura digitalizācija” un “Inovācijas mācību procesa kvalitātes uzlabošanai”.

Mācību programmas “Tiešsaistes mācību izstrāde un mācību satura digitalizācija” mērķis ir paaugstināt akadēmiskā personāla digitālās kompetences, lai nodrošinātu studiju procesa kvalitāti, efektīvi izmantojot pieejamos tiešsaistes resursus. Dalība mācībās ļaus pilnveidot zināšanas par tiešsaistes mācību metodiku un digitālajiem mācību līdzekļiem kvalitatīva studiju procesa organizēšanai un pilnveidot prasmes atlasīt un lietot digitālos līdzekļus studiju procesa īstenošanā. Mācības tiešsaistē Microsoft Teams vidē norisināsies 24. un 25. augustā no plkst. 14.00 līdz plkst. 17.15.

Šīs programmas docētāja ir Dr. paed. Daiga Kalniņa ar vairāk kā 20 gadu pedagoģiskā darba pieredzi darbā ar skolēniem, studentiem un pieaugušajiem galvenokārt didaktikas, dabaszinību mācību metodikas un digitālo prasmju pilnveides un tehnoloģiju izmantošanas mācību procesā jomās.

Savukārt mācību programmas “Inovācijas mācību procesa kvalitātes uzlabošanai” mērķis ir pilnveidot akadēmiskā personāla profesionalitāti studentcentrētas pieejas īstenošanā, ieviešot pedagoģiskās inovācijas studiju procesa kvalitātes nodrošināšanai. Mācību programma  norisināsies kā tiešsaistes mācības Microsoft Teams vidē 2. un 3. septembrī no plkst. 12.30 līdz 17.30.

Šīs programmas docētājas ir Latvijas Universitātes vadošā pētniece Dr. paed. Sanita Baranova, kas docē studiju kursus pieaugušo un augstskolas pedagoģijā dažādu studiju virzienu studentiem un doktorantiem, kā arī vada profesionālās pilnveides seminārus augstskolu docētājiem un Latvijas Universitātes asociētā profesore un vadošā pētniece Dr. paed. Ieva Margeviča-Grinberga, kura teju 20 gadus pēta jautājumus, kas saistīti ar valodu un kultūru apguvi, iekļaujošu izglītību un skolotāju izglītību.

Lai pieteiktos mācību programmām, jāaizpilda pieteikuma anketa tiešsaistē.

Pieteikšanās mācību programmai “Tiešsaistes mācību izstrāde un mācību satura digitalizācija”: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=RE6EJpfSaECjKUUc6GIx8ZyyocAo6ytPrwZj0V9WNQhUOUZVQlRKUk82WkI3NzJTWDlCWE1YSEFGTy4u

Pieteikšanās mācību programmai “Inovācijas mācību procesa kvalitātes uzlabošanai”: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=RE6EJpfSaECjKUUc6GIx8ZyyocAo6ytPrwZj0V9WNQhURThFNzRYOFRMTDRSWVJGT1pCTlVTRlRLRi4u

Latvijas Universitātes docētāju apmācības tiek finansētas no Eiropas Sociālā fonda projekta “Labākas pārvaldības nodrošināšana Latvijas Universitātē” līdzekļiem specifiskā atbalsta mērķa 8.2.3. “Nodrošināt labāku pārvaldību augstākās izglītības institūcijās” ietvaros (projekts Nr. 8.2.3.0/18/A/019).

Dalīties

Saistītais saturs

LU studentus aicina novērtēt un pilnveidot savas digitālās prasmes
14.09.2023.

LU studentus aicina novērtēt un pilnveidot savas digitālās prasmes

Starpaugstskolu digitalizācijas projektā top studiju kursi
01.03.2023.

Starpaugstskolu digitalizācijas projektā top studiju kursi

Piecas Latvijas augstskolas īstenos digitalizācijas iniciatīvas studiju kvalitātes pilnveidei
02.11.2022.

Piecas Latvijas augstskolas īstenos digitalizācijas iniciatīvas studiju kvalitātes pilnveidei

Latvijas Universitātes docētājus aicina sniegt viedokli par profesionālo pilnveidi
14.09.2022.

Latvijas Universitātes docētājus aicina sniegt viedokli par profesionālo pilnveidi