© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Latvijas Universitāte izsludina pēcdoktorantu pieteikšanos Darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa “Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā” 1.1.1.2. pasākuma “Pēcdoktorantūras pētniecības atbalsts” pētniecības pieteikumu 4. atlases kārtas iesniegšanai Valsts izglītības attīstības aģentūrā.

Pieteikšanās un pētniecības pieteikumu dokumentu sagatavošanas, iesniegšanas LU laiks – no 2020. gada 1. jūnija līdz 6. jūlijam.

No 2020. 7. jūlija līdz 20. jūlijam tiks izskatīti iesniegtie dokumenti un pētniecības pieteikums sagatavots iesniegšanai VIAA.

Pēcdoktorants piesakās elektroniski, aizpildot pieteikuma formu un vienlaicīgi nosūtot uz
e-pastu: pecdoktoranti@lu.lv aizpildītu un parakstītu LU struktūrvienības apliecinājumu (skat. 5. pielikumu zemāk norādītajā saitē). Ja apliecinājums netiek saņemts, pieteikums tālāk netiek virzīts.  

Pētniecības pieteikuma dokumenti saskaņā ar nolikumu jānosūta DOC vai DOCX formātā uz elektroniskā pasta adresi pecdoktoranti@lu.lv līdz 2020. gada 6. jūlijam. 

Informācija par pieteikšanos.

Dalīties