LU Sporta centrs aicina katras nedēļas nogalē aktīvi atpūsties svaigā gaisā un uzkrāt enerģiju jaunai nedēļai. Lai laika pavadīšana ārā būtu interesantāka, LU Sporta centrs katru otro nedēļu piedāvā iespēju visiem interesentiem piedalīties konkursā “Brīvdienu foto orientēšanās” un cīnīties par vērtīgām balvām. Konkursa 2. posms jau šonedēļ, no 24. līdz 26. aprīlim.

Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina visus LU darbiniekus un studentus laika posmā no 24. līdz 26. aprīlim aicina doties uz mājām tuvāko mežmalu un tur veikt LU Sporta centra izstrādātu foto orientēšanos.

Dalībnieka galvenais uzdevums foto orientēšanās laikā  ir sakrāt pēc iespējas vairāk punktu. Punktus var sakrāt divos veidos – sameklējot konkrētas dabā atrodamas lietas un ar tām uztaisot pašfoto un izpildot konkrētus uzdevumus, kurus iemūžina foto vai video. Lai rezultāts tiktu ieskaitīts, jānoiet vismaz 8 kilometri un tie jāpiefiksē ar kādu no sporta treniņu lietotnēm.

Otrā posma meklējamās lietas (katrs pašfoto ar kādu no lietām dod 1 punktu): aka, melleņu krūms, celms (vismaz 20 cm diametrā), bērzu sulas tecināšanas vieta, skudru pūznis, piepe, stārķa ligzda un ziedošs ķirsis vai plūme.

Otrā posma uzdevumi (katrs veiktais un iemūžinātais uzdevums dod 3 punktus): jāuzpin aproce no pienenēm un plaukstā jāpasmeļ tekošs ūdens.

Kad foto orientēšanās tiek veikta, pašbilde ar atrastajām lietām, foto vai video, kas pierāda uzdevuma izpildi, un saite uz treniņa aplikāciju, kas apstiprina noieto kilometru skaitu, ir jānosūta uz kalvis.kazaks@lu.lv, ziņas tēmā norādot “Brīvdienu foto orientēšanās”. Fails ar foto un video ir jānosūta līdz 26. aprīļa plkst. 23.59.

Veicot foto orientēšanos, visiem dalībniekiem obligāti ir jāievēro visi valdības noteiktie distancēšanās pasākumi – jāievēro 2 metru distance no cilvēkiem un nedrīkst orientēšanos veikt kopīgi vairāk par diviem cilvēki, ja vien viņi nedzīvo vienā mājsaimniecībā.

Visiem novēlam jauku nedēļas nogali un veiksmi konkursā!

Konkursa nolikums

Dalīties

Saistītais saturs

LU Sporta centrs aicina piedalīties konkursā “Brīvdienu foto orientēšanās”
09.04.2020.

LU Sporta centrs aicina piedalīties konkursā “Brīvdienu foto orientēšanās”

LU Sporta centrs izaicina – sporto un tiec pie balvām!
31.03.2020.

LU Sporta centrs izaicina – sporto un tiec pie balvām!