Latvijas Universitātes Sporta centrs izaicina! Šī gada aprīļa mēneša laikā esi aktīvs, sporto, piefiksē treniņus, izmantojot Endomondo lietotni, dalies ar šiem treniņiem un cīnies par vērtīgām balvām!

Laikā, kad visas trenažieru zāles un sporta iestādes ir slēgtas, ir grūti atrast motivāciju regulāri kustēties un sportot, tāpēc Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina visus studentus būt aktīviem, sportot, piefiksēt savus treniņus, izmantojot Endomondo lietotni un dalīties ar šiem treniņiem izaicinājuma lapā, tādejādi cīnoties par vērtīgām balvām no Latvijas Universitātes un “Nike”.

Studenti var izmantot arī citas treniņu lietotnes, piemēram “Polar flow”, jo lielāko daļu lietotņu var savienot ar “Endomondo” un uz to pārvietot savu treniņu datus.

Endomondo lapā var pievienot trīs dažādus treniņus – skriešanu, riteņbraukšanu un došanos pārgājienā. Endomondo lietotnē lūgums norādīt savu īsto svaru un augumu, jo uzvarētājiem tas var tikt pārbaudīts.

Labākie (tie, kas būs nodedzinājuši visvairāk kilokaloriju) tiks apbalvoti ik pēc 10 dienām (par sasniegto iepriekšējo 10 dienu laikā) ar balvām no Latvijas Universitātes, bet mēneša beigās (par sasniegto visa mēneša garumā) uzvarētāji saņems balvas no “Nike”.

Svarīgi ir arī treniņus veikt regulāri, jo regulārie sportotāji (tie, kas visu mēnesi veiks vismaz četrus treniņus nedēļā) piedalīsies izlozē par specbalvām.

Konkurss notiek visu aprīli un pievienoties šim konkursam var jebkurā laikā, taču jāapzinās, ka, pievienojoties vēlāk, būs mazāka iespēja pretendēt uz mēneša balvu.


Konkursa nolikums

Dalīties

Saistītais saturs

LU Sporta centrs aicina piedalīties nākamajā foto orientēšanās konkursā
24.04.2020.

LU Sporta centrs aicina piedalīties nākamajā foto orientēšanās konkursā