Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas un inovāciju departaments

Janvārī Latvijas Universitātē (LU) norisināsies ziemas uzņemšana Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē (PPMF), kā arī divās LU filiālēs – Alūksnē un Jēkabpilī. 

Šogad ziemas uzņemšana LU PPMF norisināsies 1. līmeņa profesionālajā studiju programmā „Pirmsskolas izglītības skolotājs” studijām nepilna laika klātienē. Pieteikšanās studijām ilgs no 13. līdz 20. janvārim.

Uzņemšana LU filiālēs – Alūksnē un Jēkabpilī – šoziem jau ir sākusies. Alūksnes filiālē būs iespēja studēt profesionālajā maģistra studiju programmā „Skolas pedagoģija”, bet Jēkabpils filiālē LU piedāvā apgūt profesionālā maģistra studiju programmu „Svešvalodas (angļu) skolotājs 1.-12. klasē”. Studijas LU filiālēs notiek nepilna laika klātienē. Pieteikšanās studijām filiālēs norisināsies līdz pat 29. janvārim.

Ziemas uzņemšanas pieteikšanās laikus iespējams skatīt LU tīmekļvietnē.

Arī LU Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs (VUMC) aicina sākt jauno gadu ar jaunām zināšanām un prasmēm, kas palīdzēs sasniegt vēl augstākas virsotnes profesionālajā karjerā. LU VUMC ziemas uzņemšanā piedāvā 13 specializētos kursus. Vairāk lasi LU vietnē.

Pieslēdzies panākumiem! Nāc studēt Latvijas Universitātē!

Dalīties