Foto: Toms Grīnbergs

No 1. līdz 3. martam izstādes “Skola 2019” ietvaros ne tikai skolēniem - nākamajiem studentiem, bet arī pārējiem zinātkārajiem būs iespēja izbaudīt dažādas Latvijas Universitātes (LU) piedāvātas izklaides iespējas, protams, primāri uzzināt par plašajām un daudzveidīgajām studiju iespējām visās 13 fakultātēs, reģionālajās filiālēs un LU koledžās.

Šogad LU izstādes apmeklētājiem piedāvās lieliskas emocijas un alternatīvu saturu, protams, neaizmirstot par plašu informatīvo piedāvājumu ikvienas LU studiju programmas interesentam.

Tāpat kā pagājušajā gadā arī šogad apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties LU stenda atpūtas zonas aktivitātēs. Viens no jaunumiem būs Radio NABA studija, kurā no izstādes atklāšanas brīža līdz pat tās noslēgumam darbosies dīdžeji, būs konkursi, dažādas intervijas ar izstādes organizatoriem, LU rektoru un apmeklētājiem. Katru izstādes dienu no plkst. 10.00 – 13.00 radio tiešraide skanēs FM viļņos, www.naba.lv un mobilajās lietotnēs, kā arī programma būs skatāma video tiešraidē visu izstādes norises laiku. Iesaistoties radio aktivitātēs, apmeklētājiem būs iespēja laimēt vērtīgas muzikālas balvas.

LU studentu raidījuma “Kivi TV” dalībnieki izstādes laikā filmēs pasākumā notiekošo, intervēs apmeklētājus un arī viņiem stenda aktīvajā zonā būs sava montāžas studija, kurā uz vietas nofilmētie video tiks montēti un uzreiz prezentēti LU izstādes stenda ekrānos.

Arī šogad LU stenda aktīvajā zonā izstādes apmeklētāji varēs piesēst pufos un izbaudīt nesteidzīgu atmosfēru, izmantot mobilo ierīču uzlādes iespējas, reizē izmēģināt LU piedāvāto 3D spēli un aizpildīt testu “Pastudē sevi”. Tāpat apmeklētāji varēs uzņemt momentfoto, ko saglabāt atmiņām no izstādes.

Izstādes laikā LU Akadēmiskā centra Dabas mājā un jaunuzceltajā Zinātņu mājā pēc iepriekšējas pieteikšanās un sastādīta grafika notiks grupu ekskursijas, kurās gidi 40-60 minūtēs dos iespēju gūt priekštatus un informāciju par kādu no studiju un pētniecības ēkām, dodot iespēju apmeklēt arī modernās laboratorijas un atbildēt uz interesentu jautājumiem.

Tomēr jāuzsver, ka minētie pasākumi un aktivitātes ir tikai lieliski papildinājumi pašam galvenajam – LU plašajam informatīvajam piedāvājumam par studijām mūsu augstskolā, ko nodrošinās visu 13 fakultāšu pasniedzēji un studenti, reģionālo filiāļu un LU koledžu pārstāvji. Tāpat arī šogad vidusskolēniem būs iespēja uzzināt vairāk par stipendijām, sporta piedāvājumu, studentu pašpārvaldes aktivitātēm, iespējām iesaistīties LU biznesa inkubatorā un daudz ko citu, kas gaidāmo studiju laiku padarīs par neaizmirstamu dzīves posmu!

Dalīties

Saistītais saturs

Latvijas Universitāte izstādē “Skola 2019”
05.03.2019.

Latvijas Universitāte izstādē “Skola 2019”

LU sāk jaunu, aizraujošu multimediālu projektu topošajiem LU studentiem! 
28.02.2019.

LU sāk jaunu, aizraujošu multimediālu projektu topošajiem LU studentiem! 

Latvijas Universitātes radio NABA raidīs no izstādes “Skola 2019”
27.02.2019.

Latvijas Universitātes radio NABA raidīs no izstādes “Skola 2019”