Erasmus+ studiju mobilitāte sniedz iespēju studējošajiem pavadīt integrētu studiju periodu kādā no partnervalstu augstskolām. Programmas mērķis ir sniegt studentiem vērtīgu akadēmisko, valodas un kultūras pieredzi, studējot citās valstīs (kas nav Eiropas Savienībā un nav Erasmus+ programmas valstis); sekmēt labi kvalificētu, atvērtu un starptautiski pieredzējušu jaunu cilvēku – topošo profesionāļu attīstību. 

Pieteikšanās procedūru organizē fakultāšu starptautiskās sadarbības koordinatori. Fakultātes nosaka atlases kritērijus pēc saviem ieskatiemInformāciju par atlases kritērijiem un konkursa norises laiku var iegūt pie savas fakultātes starptautiskā koordinatora.  

Lai piedalītos Erasmus+ studiju mobilitātē, studējošajam jāatbilst sekojošajiem kandidātu atlases pamata kritērijiem:

  • studējošais sekmīgi pabeidzis vismaz pamatstudiju līmeņa pirmo studiju gadu;
  • studējošais ir reģistrēts studijām LU studiju programmā;
  • studējošajam nav akadēmisko vai studiju maksas parādu;
  • studējošais var apliecināt labas svešvalodu zināšanas.

Apstiprināts fakultātes Erasmus+ studiju mobilitātes dalībnieku saraksts tiek nosūtīts LU Studentu servisa Mobilitātes nodaļai – koordinatorei Sintijai Maculevičai, kura palīdz kārtot nepieciešamas formalitātes.

 

Ar jautājumiem par Erasmus+ studiju mobilitāti un tās noteikumiem, kā arī par atskaites dokumentu iesniegšanu var vērsties Studentu servisa Mobilitātes nodaļā, iepriekš saskaņojot vizītes laiku.

Kontaktinformācija:

Sintija Maculeviča Mobilitātes nodaļas vadītāja Raiņa bulv. 19, 134.kab. Tālr.: +371 67033968 E-pasts:  sintija.maculevica@lu.lv