Straujiem soļiem tuvojas viens no svarīgākajiem posmiem vidusskolēnu dzīvēs – centralizēto eksāmenu kārtošana. Kā sagatavoties, lai sasniegtu iespējami labākos rezultātus? 8. maijā no plkst. 8.00 Latvijas Universitāte (LU) aicina uz ikgadējo pasākumu vidusskolēniem “Padomi eksāmeniem” LU Akadēmiskā centra Zinātņu mājā Torņakalnā. Tur ar savām zināšanām un iepriekšējo gadu pieredzē balstītiem novērojumiem un padomiem dalīsies LU mācībspēki.

Rezervē “Padomi eksāmeniem” datumu savā kalendārā jau tagad un neaizmirsti par pasākumu, piesakoties atgādinājumam

Pasākumā aicināts ikviens vidusskolas vecāko klašu skolēns, kurš vēlas saņemt vērtīgu informāciju un atbalstu no pieredzējušiem ekspertiem par to, kā veiksmīgi sagatavoties katram no gaidāmajiem eksāmeniem. 8. maijā koncentrētās un interesantās lekcijās dalīsimies ar noderīgiem padomiem, piemēram, ko noteikti nepieciešams atkārtot pirms centralizēto eksāmenu kārtošanas, kam pievērst uzmanību eksāmena norises laikā un kā sevi pozitīvi noskaņot šim saspringtajam periodam, lai veiksmīgi pārvarētu eksāmenu izaicinājumus. 

Visas dienas garumā uzzini svarīgākos ieteikumus un norādījumus matemātikā, fizikā, latviešu un angļu valodā, ķīmijā, vēsturē un bioloģijā. Katru no šīm jomām pārstāvēs pieredzējuši eksperti, kas pārzina eksāmenu norises gaitu un prasības, un kas dalīsies ar labākajiem praktiskajiem padomiem, lai jūsu gatavošanās process būtu pēc iespējas veiksmīgāks. 

Lai apmeklētu pasākumu, nav jāveic iepriekšēja reģistrācija un to var apmeklēt sev piemērotā laikā visas dienas garumā. Plašāka pasākuma “Padomi eksāmeniem” programma būs pieejama drīzumā!  

Dalīties

Saistītais saturs

Iegūsti pārliecību par savām zināšanām pasākumā “Padomi eksāmeniem”
29.04.2024.

Iegūsti pārliecību par savām zināšanām pasākumā “Padomi eksāmeniem”