Foto no Latvijas 43. skolēnu Rīgas reģiona zinātniskās konferences Latvijas Universitātē. Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitāte

Latvijas Universitāte turpina tradīciju, 26. aprīlī jau astoto reizi organizējot Skolēnu zinātniskās pētniecības darbu Rīgas un Rīgas reģiona konferenci.

Konferences pirmajā kārtā LU mācībspēki un doktoranti vērtē iesniegtos skolēnu darbus. Šogad, salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem, iesniegts rekordaugsts darbu skaits – 539. Visvairāk darbu skolēni iesniedza dabaszinātņu nozaru grupā – 206, sociālo zinātņu nozaru grupā – 129 un humanitāro un mākslas zinātņu nozaru grupā – 81. Medicīnā un veselības zinātnēs iesniegts 61 darbs, inženierzinātnēs un tehnoloģijās – 48 darbi, lauksaimniecības, meža un veterinārajās zinātnēs – 14 darbi.

Vērtēšanas rezultātus un to, kuri ir izvirzīti uz konferences otro kārtu prezentēt savus darbus, skolēni uzzinās 16. aprīlī vietnē https://edu.lu.lv/. Konference notiks 26. aprīlī tiešsaistē. Informācija par konferences sekcijām un pieslēgšanās saites būs pieejamas LU konferenču vietnē Indico.

Dalīties

Saistītais saturs

Iekāp studenta piedzīvojumos – LU notiks pasākums “Studenta kurpēs”
18.04.2024.

Iekāp studenta piedzīvojumos – LU notiks pasākums “Studenta kurpēs”