Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

No 18. līdz 23. martam Latvijas Universitātē (LU) Rīgā un filiālēs visā Latvijā – Alūksnē, Cēsīs, Bauskā, Kuldīgā, Tukumā, Jēkabpilī un Madonā – notiek Atvērto durvju nedēļa. Uzzināt par studiju iespējām apmeklētāji aicināti bez iepriekšējas reģistrācijas. Šodien, 19. martā, Latvijas Universitāte (LU) ciemos sauc dabaszinātņu, humanitāro zinātņu un pedagoģijas studiju interesentus.

LU Akadēmiskā centra Dabas mājā (Rīgā, Jelgavas ielā 1) plkst. 10.00–12.00 varēs iepazīt bakalaura studiju programmas  "Bioloģija" un "Bioloģija un bioinženierija", bet plkst. 12.00–14.00 – bakalaura studiju programmas  "Ķīmija", "Darba aizsardzība" un "Arodveselība un drošība darbā".

Vēlāk, plkst. 14.00–16.00, aicina bakalaura studiju programmu "Ģeogrāfija", "Ģeoloģija", "Vides zinātne", "Ģeoinformātika" un "Kultūrvides mantojuma izpēte un aizsardzība" pārstāvji, un sarūpēta iespēja piedalīties ekskursijā pa Dabas mājas interesantākajām vietām un studiju laboratorijām.

LU galvenajā ēkā (Rīgā, Raiņa bulvārī 19) plkst. 14.00–17.00 īpašas norises sagatavojuši bakalaura studiju programmas “Teoloģija un reliģijpētniecība” pārstāvji. Plkst. 14.00 gaidāms fakultātes dekānes pārskats par studiju iespējām, savukārt no plkst. 14.30 līdz plkst. 16.00 interesentiem ir iespēja piedalīties kādā no divām bakalaura studiju programmas lekcijām: "Ievads praktiskajā teoloģijā" (vada Linards Rozentāls) vai "Kristietības vēsture" (vada Andris Priede). Turpinājumā plkst. 16.00 LU Bibliotēkas Klusajā lasītavā notiks diskusija un grāmatas "Klēmenta vēstule Korintiešiem" atvēršana.

LU filiālē Cēsīs (Lielajā Katrīnas ielā 2) plkst. 10.30 un plkst. 15.00 iespējams uzzināt vairāk par pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmām “Pirmsskolas skolotājs” un "Sporta treneris" un profesionālā bakalaura studiju programmām “Sākumizglītības skolotājs” un "Sociālais darbs".

Turpmākajās dienās Atvērto durvju nedēļas laikā būs iespēja uzzināt arī par citām LU studiju programmām – humanitāro, dabaszinātņu, sociālo un medicīnas un veselības zinātņu nozarēs.

 

Dalīties

Saistītais saturs

Durvis ir vaļā! Nāc iekšā! – aicina Latvijas Universitātes “Atvērto durvju nedēļa”
06.03.2024.

Durvis ir vaļā! Nāc iekšā! – aicina Latvijas Universitātes “Atvērto durvju nedēļa”