Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

Pagarināta pieteikšanās ikgadējai Starptautiskās skolu psihologu asociācijas konferencei 2024 (ISPA). Tās rīkošanā piedalās arī Latvijas Universitātes (LU) mācībspēki. Konference norisināsies no 3. līdz 6. jūlijam LU Akadēmiskā centra Zinātņu mājā Jelgavas ielā 3, Rīgā.

 

Konferencei var reģistrēties šajā saitē: https://2024.ispaweb.org/registration/.

ISPA organizatori aicina iesniegt savus pētījumus psiholoģijas nozares profesionāļiem, pētniekiem un politikas veidotājiem. Arī bakalaura, maģistra un doktorantūras līmeņa studenti tiek aicināti piedalīties konferencē, jo plānots organizēt stenda referāta sesiju, pasniedzot balvu par labāko pētījumu. Pieteikumus iesniegt līdz 18.04. šajā saitē: https://2024.ispaweb.org/submission/

ISPA ir ļoti demokrātiska organizācija un tās konferences  atšķiras no tipiskām zinātniskām konferencēm. Dalībnieki ir gan praktizējoši psihologi, studenti, gan izglītības politikas veidotāji, augstskolu mācībspēki un zinātnieki no visas pasaules. Konferencē ir paredzētas lekcijas, simpoziji, darbnīcas, apaļā galda diskusijas, stenda referāti un dalībnieki ir aicināti gan pieteikt paši savas uzstāšanās, gan vienkārši apmeklēt konferenci kā klausītājiem.

ISPA konferencēs neatņemama sastāvdaļa ir arī cilvēciska mijiedarbība interešu grupās, sociālās aktivitātēs – kopīgā tautas deju dejošanā, ikdienā nodrošinātās pusdienās, svinīgās atklāšanas un noslēguma ceremonijās.

Dalības maksa ietver arī kafijas pauzes un pusdienas visas trīs konferences dienas.

Dalīties