2024. gads Latvijas Universitātē (LU) sāksies ar ziemas uzņemšanu 1. līmeņa profesionālajā augstākās izglītības studiju programmā “Pirmsskolas skolotājs” Rīgā un filiālēs – Cēsīs un Kuldīgā.

Uzņemšana studiju programmā “Pirmsskolas skolotājs” notiks studijām nepilna laika klātienē. Pieteikšanās ilgs no 2. līdz 18. janvārim.

Pirmā līmeņa profesionālā studiju programma “Pirmsskolas skolotājs” ir konceptuāli jaunas kvalitātes studiju programma pirmsskolas skolotāju izglītības īstenošanai. Studiju programma paredz kvalificētu, aktuālajām prasībām izglītībā un darba tirgum atbilstošu pirmsskolas skolotāju izglītošanu. Programma orientēta uz pirmsskolas skolotājam nepieciešamo profesionālās kompetences apguvi darbam pirmsskolas izglītības iestādēs vai citās ar pirmsskolas izglītību saistītās valsts, pašvaldības vai privātās struktūrās.

Rīgā pieteikšanās notiks elektroniski, aizpildot veidlapu un augšupielādējot nepieciešamos dokumentus, savukārt filiālēs – gan elektroniski, gan klātienē filiālē.

Studiju laiks nepilna laika klātienē ir 5 semestri (2,5 gadi). Studiju maksa nepilna laika klātienē ir 1600 EUR gadā.

Iegūstamais grāds, pabeidzot studijas, ir pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība un kvalifikācija Pirmsskolas skolotājs.

Uzzini vairāk par uzņemšanas noteikumiem.

Nāc studēt Latvijas Universitātē!

Dalīties