Ja šogad vai arī pirms kāda laika esi ieguvis bakalaura grādu un tagad esi pārdomās – vai un ko studēt tālāk –, Latvijas Universitāte (LU) aicina uz pasākumu “No bakalaura uz maģistru”, kas notiks 14. jūnijā plkst. 16.00 attālināti – platformā Zoom.

Tā būs lieliska iespēja iepazīties ar LU maģistrantūras studiju programmām, sastapt mācībspēkus un maģistrantūras studentus. Varēsi uzzināt par maģistra grāda nozīmi un kāpēc izvēlēties turpināt studijas, par uzņemšanas noteikumiem, stipendijām, Erasmus+ iespējām, lekciju grafiku, par pētniecības, prakses un darba iespējām, kā arī uzdot sev interesējošos jautājumus konkrētu studiju programmu pārstāvjiem.

Vienu no LU piedāvātajām 53 maģistra studiju programmām izvēlēties palīdzēs kompetentu un harismātisku mācībspēku diskusija, kā arī sarunas ar visu fakultāšu pārstāvjiem Zoom istabās.

Diskusijā, ko vadīs radio NABA ētera personība Artis Ozoliņš, piedalīsies Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF) dekāns Gundars Bērziņš, pedagogs, Vēstures un filozofijas fakultātes maģistrantūras students un autors satori.lv Mikus Solovejs, Medicīnas fakultātes maģistra studiju programmas "Epidemioloģija un medicīniskā statistika" direktore Liliāna Civjāne, Ķīmijas fakultātes dekāns Jāzeps Logins un Sociālo zinātņu fakultātes dekāns Jānis Ikstens.

“Studijas maģistrantūrā ir iespēja ne tikai iegūt zināšanas un prasmes, kas ļaus būt konkurētspējīgiem un veiksmīgiem darba tirgū, bet arī piedāvā starptautisku un atvērtu studiju vidi, iespēju satikt domubiedrus un veidot profesionālo kontaktu tīklu, turklāt maģistra studiju programma ir labākā izvēle tiem, kas vēlas iegūt nākamo izrāvienu savā karjerā un vairot biznesa panākumus,” uzsver BVEF dekāns G. Bērziņš. 

Savukārt M. Solovejs, kurš drīzumā absolvēs maģistra studiju programmu “Vēsture”, topošajiem studentiem saka: “Laba izglītība dāvā spēju ieraudzīt kaut ko tur, kur iepriekš šķita, nekā nav. Tas nozīmē arī ieraudzīt sevi un pasauli apkārt”.

Pēc diskusijas no plkst. 17.00 pieslēdzies sarunai Zoom istabās ar fakultāšu pārstāvjiem – dekāniem, maģistrantūras programmu direktoriem, metodiķiem un studentiem –, kas pastāstīs par fakultātes maģistrantūras studiju programmām un atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem.

Lai piedalītos pasākumā, aicinām reģistrēties: ŠEIT.

Pasākuma (diskusijas) Zoom saite: ŠEIT.

Saites uz Q&A ar fakultāšu pārstāvjiem Zoom istabās pieejamas šeit:

Maģistrantūras izglītība ir vērtība tavai izaugsmei un turpmākai karjerai, nāc un iegūsti to LU!

Dalīties