26. maijā no plkst. 9.00–14.00 Latvijas Universitātes Zinātņu mājas Alfa auditorijā notiks EUROSON 2023 kongresa publiskais pasākums. Šajā pasākumā katram būs iespēja izpētīt jaunākās ultrasonogrāfijas tehnoloģijas, iepazīties ar pielietošanas iespējām, kā arī satikt mediķus – šīs jomas ekspertus.

Pasākums ir bez maksas un laipni gaidīts ikviens interesents. Pasākums notiks divās daļās angļu un latviešu valodā. Vairāk informācijas par pasākuma programmu, norises vietu u. tml. www.euroson2023.com.

Ja tu domā saistīt savu nākonti ar medicīnu vai interesējies par šo pārsteidzošo tehnoloģiju – šī ir praktiska iespēja iepazīties ar ultrasonogrāfiju ikvienam. 

Nekavējies, ieplāno apmeklējumu, pievienojies mums un atklāj aizraujošo ultrasonogrāfijas pasauli! 

 

Informācija par kongresu

2023. gada 25.–27. maijā Rīgā, ATTA centrā norisināsies Eiropas Ultrasonogrāfijas kongress – EUROSON 2023 –, kura ietvaros notiks arī Ultrasonogrāfijas kongress studentiem Ultrasound Congress for Students (STUC) – tā ir iespēja studentiem praktiski apgūt ultrasonogrāfijas pamatus sesijās, kuras vadīs nozares eksperti. Katras sesijas laikā pieredzējuši kolēģi sniegs īsas lekcijas par noteikto tēmu, tam sekos praktiska darbošanās ar ultrasonogrāfijas iekārtu. STUC apmācības tiks organizētas divos līmeņos: pamata un ar pieredzi, lai būtu interesanti gan tiem studentiem, kam pašiem nav bijusi iepriekšēja saskare ar ultrasonogrāfiju, gan tiem, kam pamata zināšanas jau ir apgūtas. (https://www.euroson2023.com/programme/student/)

Kongresā pieteikušies 850 dalībnieki, reģistrēti 172 lektori, tiks pārstāvētas 54 valstis.

 

Dalīties