V Pasaules latviešu zinātnieku kongresa “Zinātne Latvijai” laikā tiks organizēts Science Slam doktorantu un zinātniskā grāda pretendentu konkurss, kurā 15 autoriem būs iespēja uz kongresa lielās skatuves sacensties savā starpā ar divu minūšu garām prezentācijām par vissaistošāko sava pētījuma stāstījumu.

Četriem konkursa Science Slam uzvarētājiem tiks nodrošināts apmaksāts brauciens starptautiskā konferencē, kongresā vai simpozijā. Balvu fondu nodrošina četras Latvijas zinātnes universitātes.

Pieteikumus var iesniegt latviešu un angļu vai tikai angļu valodā līdz 2023. gada 16. aprīlim “Zinātne Latvijai” kongresa mājaslapā www.zinatneskongress.lv.

Lai pieteiktos dalībnieku atlasei Science Slam doktorantu un zinātniskā grāda pretendentu konkursā, pieteikumā norādiet informāciju par sevi, savu pētījumu, kuru plānojat prezentēt un iesniedziet tēzes apjomā līdz 200 vārdiem, papildus pievienojot līdz 2 minūšu garu video prezentāciju. Dalībai Science Slam nav zinātnes nozaru ierobežojuma, taču autori aicināti īpaši padomāt par savas pētniecības rezultātu potenciālo ietekmi uz Latvijas izaugsmi un nākotni.

Starpdisciplināra starptautiska žūrija pirms kongresa veiks sākotnējo sesijas dalībnieku atlasi, nodrošinās dalībnieku prezentēšanas apmācības, kā arī kongresā apbalvos Science Slam uzvarētājus.

Veiksmi pieteikumu sagatavošanā un uz tikšanos V Pasaules latviešu zinātnieku kongresā 2023. gada 27.–29. jūnijā!

 

Dalīties

Saistītais saturs

Aicina reģistrēties V Pasaules latviešu zinātnieku kongresam “Zinātne Latvijai”
08.02.2023.

Aicina reģistrēties V Pasaules latviešu zinātnieku kongresam “Zinātne Latvijai”

Prezentēs V Pasaules latviešu zinātnieku kongresa “Zinātne Latvijai” tēmas un runātājus
01.02.2023.

Prezentēs V Pasaules latviešu zinātnieku kongresa “Zinātne Latvijai” tēmas un runātājus