No 11. līdz 21. aprīlim Latvijas Universitāte aicina ikvienu skolēnu, kurš domā par studijām augstskolā, izmantot iespēju tuvāk iepazīt lielāko un nozīmīgāko augstākās izglītības iestādi Latvijā, apmeklējot Atvērto durvju nedēļu LU fakultātēs.

13 fakultātes un 6 filiāles piedāvās iespēju aprunāties ar mācībspēkiem, studentiem, fakultāšu dekāniem, paviesoties auditorijās, laboratorijās, iepazīt  bibliotēkas. Skolēni ne tikai varēs pabūt LU telpās, bet arī piedalīties dažādos fakultāšu organizētajos izzināšanas pasākumos un uzdot sev interesējošos jautājumus, kas saistīti ar sev piemērotākās studiju programmas izvēli un uzņemšanas noteikumiem.

Interesenti tiks iepazīstināti ar dažādām prakses iespējām un studiju mobilitātes iespējām ārvalstu universitātēs. Būs iespēja noskaidrot arī informāciju par absolventu nākotnes perspektīvām un iespējām darba tirgū.

Piemēram, LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte aicina uzzināt TOP 10 pieprasītākās prasmes veiksmīgai nākotnei un iepazīsties ar LU Biznesa inkubatoru, Juridiskā fakultāte stāstīs par jauno studiju programmu “Pirmstiesas izmeklēšana” un varēs iepazīt tiesas zāli. Visu par valodu studijām piedāvā uzzināt Humanitāro zinātņu fakultāte, bet Datorikas fakultāte rādīs, kādas inovatīvas tehnoloģijas izstrādā projektu studijā DF LAB u.c. Atvērto durvju nedēļa programma jau tagad pieejama LU portālā skolēniem īpaši veidotajā sadaļā “Gribu studēt” – LU Atvērto durvju nedēļas programma.

Rīgā LU savus nākošos studentus gaidīs kopumā sešās dažādās vietās, vienlaikus uzsverot – jau drīzumā  gandrīz viss studiju process notiks LU Akadēmiskajā centrā Torņakalnā, kur jau atrodas Zinātņu māja un Dabas māja un tiek celta arī Rakstu māja. Pašlaik topošajā Rakstu mājā studēs humanitāro un sociālo zinātņu studenti.

Tiekamies LU Atvērto durvju nedēļā!

Dalīties

Saistītais saturs

Aicinām vidusskolēnus “iekāpt studenta kurpēs”
18.04.2023.

Aicinām vidusskolēnus “iekāpt studenta kurpēs”

Aicinām vidusskolēnus “iekāpt studenta kurpēs”
12.04.2023.

Aicinām vidusskolēnus “iekāpt studenta kurpēs”