Ceturtdien, 16. februārī,  Latvijas Universitātes (LU) 81. starptautiskās zinātniskās konferences ietvaros Universitātes studentiem un citiem interesentiem būs iespēja klausīties Vācijas digitālās infrastruktūras un transporta ministra dr. Folkera Visinga MdB (Volker Wissing) un Latvijas vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Māra Sprindžuka publisko lekciju par Eiropas Savienības valstu kopīgo ceļu digitālās Eiropas veidošanā. 

Viesis no Vācijas studentiem un interesentiem stāstīs par vienotā digitālā tirgus priekšrocībām Eiropas kontekstā. Savukārt M. Sprindžuks vairāk pievērsīsies digitālajai transformācijai kā jaunu iespēju logam ES.

Lekcija notiks LU Mazajā aulā (Raiņa bulvāris 19), sākums plkst.10.45. Būs pieejama tiešraide LU portālā lu.lv. Lekcijas norise būs angļu valodā, uz vietas būs pieejams sinhronais tulkojums latviešu valodā.

Uz publisko lekciju aicināti gan LU, gan citu augstskolu studenti, kā arī ikviens, kam interesē digitālās nozares attīstība Latvijā un Eiropā.

Vācijas digitālās infrastruktūras un transporta ministra dr. Folkers Visings Latvijā viesojas oficiālā vizītē.

Dalīties