Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti (BVEF) šoziem absolvēs 61 jaunais speciālists, no tiem rektora atzinības rakstu par noslēguma darba izstrādi saņems 5 fakultātes beidzēji. Svinīgais izlaiduma pasākums notiks 9. februārī plkst. 16.00 Lielajā aulā, Raiņa bulv. 19.

LU rektora atzinības rakstu par bakalaura darbu ekonomikā saņems Artjoms Rozentāls, Edgars Mucenieks, Edgars Bulis, Santa Paulaskaite un Alīna Žezlova.

Bakalaura programmu “Biznesa vadība” latviešu un angļu valoda absolvēs 24 studenti. Savukārt profesionālo bakalaura studiju programmu “E-biznesa vadība” – 7 studenti, bet bakalaura studiju programmu “Ekonomika” – 3 studenti. Profesionālo bakalaura studiju programmu “Finanšu menedžments” beigs 6 jaunie speciālisti, bet bakalaura studiju programmu “Grāmatvedība, analīze un audits” – 13 speciālisti. Bakalaura studiju programmu “Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija” latviešu un angļu valodā ziemā absolvēs 3 studenti.

Savukārt maģistra programmu “Starptautiskais bizness” angļu valodā absolvēs 2 studenti, bet maģistra programmu “Eiropas studijas un ekonomiskā diplomātija” angļu valodā – 2 studenti. Maģistra programmu “Grāmatvedība un audits” absolvēs – 1 jaunais speciālists.

Katru gadu fakultāti absolvē – aptuveni 400 jauno speciālistu. Izlaidumi notiek divas reizes akadēmiskajā gadā – vasarā un ziemā.

Par BVEF

BVEF ir viena no lielākajām LU fakultātēm un 2022./2023. akadēmiskajā gadā tajā studē vairāk nekā 2000 studentu. Fakultāte piedāvā reālajā uzņēmējdarbībā sakņotu augstāko izglītību, jo jau pašā studiju sākumā studentiem ir iespēja ne tikai apgūt lekciju kursus, bet arī sākt attīstīt un realizēt savu biznesa ideju Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubatorā. Te katram ir pieejamas bezmaksas konsultācijas, kā arī mentoru, nozaru profesionāļu un pieredzējušu uzņēmēju atbalsts. Tāpat fakultātē notiek regulāra nozares speciālistu iesaiste mācību procesā – vieslekcijas, vizītes uzņēmumos, studentu prakses, tiek īstenotas dažādas sadarbības formas ar uzņēmumiem.

Dalīties

Saistītais saturs

LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti šovasar absolvēs 307 jaunie speciālisti
14.06.2023.

LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti šovasar absolvēs 307 jaunie speciālisti