Jau ceturto gadu LU Karjeras centrs sadarbībā ar LU Absolventu klubu veiksmīgi īsteno mentoringa programmu "Izgaismo nākotni!". Sezonu tās dalībnieki noslēdza Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā, kur pārrunāja savus iespaidus un ieguvumus no programmas.

Šajā studiju gadā mentoringa programmā piedalījās 20 mentori – nozaru speciālisti – un 30 LU studenti. Savā studiju jomā studenti ieguvuši pieredzi no jauna - praktiska skatu punkta, ieguva spēcīgāku priekšstatu par nozari un par saviem mērķiem. Daudzi atzina, ka dalība programmā deva ne tikai jaunas zināšanas, bet arī ticību sev un saviem mērķiem.

“Mentoringa programmā ieguvu neatsveramas zināšanas un pieredzes stāstus, kā arī padziļinātu izpratni par nozari, ar ko vēlos saistīt savu nākotni,” programmas atsauksmē dalās students.

Arī mentori atzina, ka šī bija laba pieredze dalīties savās zināšanās: “Tā ir lieliska iespēja iepazīties ar jaunajiem profesionāļiem un noskaidrot to, kas viņiem ir aktuāli uzsākot savas darba gaitas. Arī kā mentoram tas liek paskatīties ārpus rāmjiem, izaicina izmēģināt jaunas pieejas un uzklausīt arī atšķirīgus viedokļus. Tā ir ļoti vērtīga pieredze abām pusēm.”

Sezonu dalībnieki noslēdza ar pasākumu mentores Anetes Bilzēnas darba vietā Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā. Ar putnu un varžu radītajām skaņām fonā programmas dalībnieki pārrunāja savus iespaidus un ieguvumus no programmas, pasniedza pateicības mentoriem un apliecības par dalību programmā studentiem.

Dalīties