Studenti pie LU Dabas mājas
© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas departaments

Latvijas Universitāte (LU) sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru (NVA) piedāvās darba iespējas studentiem, kas reģistrējušies kā bezdarbnieki darba iemaņu attīstībai augstākās izglītības iestādēs. Šāds atbalsts palīdzēs studentiem gūt darba pieredzi sev interesējošā jomā un nopelnīt, savukārt Universitāte nodrošinās sev papildspēkus, piedāvājot jauniem darbiniekiem plašas karjeras iespējas LU.

Atbalsta pasākumu “Darbam nepieciešamo iemaņu attīstība” organizē un īsteno NVA sadarbībā ar biedrībām un augstākās izglītības iestādēm, sniedzot atbalstu darbam sabiedrības labā. LU piedalās projektā ar mērķi piesaistīt un ieinteresēt studentus darbā augstskolā un nodrošināt augstākās izglītības iestāžu akadēmiskās, pētnieciskās un administratīvās funkcijas, veicinot bezdarbnieku aktivitātes sabiedrības labā.

Darba vakances tiks regulāri publicētas LU portāla www.lu.lv Vakanču sadaļā. Lai pretendētu uz kādu no piedāvātajām darba vietā, jaunietim jāatbilst izvirzītājiem kritērijiem, tai skaitā jābūt pilna laika klātienes studentam vecumā no 18-29 gadiem (ieskaitot), kas ir reģistrēts NVA un ieguvis bezdarbnieka statusu. Projekta dalībnieks tiks nodarbināts līdz sešiem mēnešiem (ja ar invaliditāti, tad līdz 12 mēnešiem) un par savu darbu saņems stipendiju – 15 EUR/dienā par faktiski nostrādāto dienu skaitu.

Aktuālās vakances:

* Latvijas Universitātes Muzejs – krājuma glabātājs  

* Ģeodēzijas un ģeoinformātikas institūts – Ģeoinformātikas inženieris

* Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes – lietvedis (2 vakances)

Interesenti aicināti sūtīt savus pieteikuma vēstules, CV un izziņas par studēšanu pilna laika klātienē uz attiecīgā sludinājuma norādītājiem kontaktiem. Pieteikumi tiks sagaidīti līdz 10.06.2022.

Plašā informācija par vakancēm: https://www.lu.lv/par-mums/vakances/

ESF projekts „Subsidētās darba vietas bezdarbniekiem” Nr.9.1.1.1/15/I/001

Dalīties